USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Taha Akgül Sporcularla Buluştu

Güreş Federasyonunun olağan seçimli genel kurulunda başkanlık için yarışacak milli güreşçi Taha Akgül, Sivas’ın Zara ilçesine gelerek minik sporcularla bir araya geldi.

Taha Akgül Sporcularla Buluştu
09-10-2024 16:45
SİVAS
Google News
Sultan ÖZKARAMAN/
Güreş Federasyonunun olağan seçimli genel kurulunda başkanlık için yarışacak milli güreşçi Taha Akgül’ün şehir ziyaretleri devam ediyor. Ziyaret kapsamında Taha Akgül, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Aytaç Keklik, Zara Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Müdürü Hamza Ergüt’ün yanı sıra Sivas’ın Zara ilçesindeki güreşçilerle bir araya geldi.
Burada güreşçilere spor malzemeleri veren Akgül, kariyerinde 1 olimpiyat, 3 dünya, 11 Avrupa şampiyonluğu bulunduğunu söyledi. Akgül, “Bizlerde sizler gibi bu yaşlarda başladık güreşe. İnşallah sizlerde bizim gibi, Rıza ağabeyiniz gibi önce ülkemizi daha sonra Sivas’ımızı daha iyi yerlerde temsil edeceksiniz. Sakın gözünüze büyütmeyin. Güreş sporu zor bir spor ve emek harcamak lazım. Bu spor hobi olarak yapılacak bir spor değil, daha ağır bir spor. O yüzden yaptığımızın hakkını vermemiz lazım. Okul bittiğinde antrenmana geleceğiz, idmanımızı yapıp eve geçip dinleneceğiz. Çalışma, beslenme ve dinlenmeye dikkat edeceğiz. Bizler için minikler, yıldızlar ve gençler çok önemli. Madalya alamayan kardeşlerime söylüyorum yenildiğinizde üzülmeyin. Bu yaşlarda madalya almak çok mühim değil, önemli olan büyükler. Ben sizlerin yaşındayken hiç madalya alamadım. Sizlerde de aynısı olabilir, o yüzden küsme yok. Antrenmanlara düzenli gelmelisiniz. Belki iyi bir şampiyon olamayabilirsiniz ama bu işten kesinlikle bir ekmek yersiniz. İyi bir antrenör ve iyi bir yönetici olursunuz” dedi.
Akgül saha sonra güreşçilerle tek tek fotoğraf çektirdi.

Editor : Sultan ÖZKARAMAN
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
09.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
Günün Karikatürü