USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

TARIMDA MİLLİ POLİTİKA UYGULANSIN

TARIMDA MİLLİ POLİTİKA UYGULANSIN

TARIMDA MİLLİ POLİTİKA UYGULANSIN
06-04-2019 07:50
Google News

Burcu CELLAT

Seçimlerle ilgili bir değerlendirme yapan Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, ?Seçimlerin sonuçları milli ekonomi ve milli tarım başta olmak üzere üreten bir Türkiye olmak zorunda olduğumuzu göstermiştir. Hem tarım ve hayvancılıkta, hem de sanayide. Artık seçimlerimiz geride kaldı artık o kutuplaşmalar bitsin bir an önce üretime geçmeliyiz? dedi.

Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, yerel seçimlerde göreve seçilen Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, ilçe ve belde belediye başkanlarına görevlerinde başarılar diledi.

Sivas´ta ilçelerde değişiklikler yaşandığına dikkat çeken Başkan Çetindağ, ?Sivas´ta da yine merkezde iktidar partisinden Hilmi Bilgin kazandı, ona da başarılar diliyorum. Seçilen başkanlarımız Sivas tarım ve hayvancılığına her türlü desteği verip, bir araya gelerek bu işi başarmamız gerekiyor. Çünkü Sivas tarım ve hayvancılık şehri. Seçilen belediye başkanları, tarım bizi ilgilendirmez demesinler. Çünkü üretmemiz için tarımın desteklenmesi lazım. Artık bu İŞKUR aracılığıyla köylerdeki çalışan üreten çiftçilerimize destek verilmesi gerekiyor. Onun için Sivas´ımızın tarım ve hayvancılık şehrinde en önde olması gerekiyor, yöremize sahip çıkılması gerekiyor, çiftçimize sahip çıkılması gerekiyor? şeklinde konuştu.

 Türkiye´de tarım politikasının en alttan başlayarak en üste kadar değişiklik yapılması konusunda çalıştayların düzenlemesi gerektiğini ifade eden Ziraat Odası Başkanı Çetindağ, şöyle devam etti:

?Dünyada gıda savaşları başlamakta, su savaşları başlamakta. Biz de bunlara fırsat vermemek için kendimizin üreten bir Türkiye, milli tarım, milli ekonomi, milli tohumu olan bir ülkeye dönüşmemiz lazım. Artık 82 milyon olduk. Bu kadar turisti, bu kadar dışarıdan gelen, biliyorsunuz Suriye´den gelen göçmenleri bizim doyurabilmemiz için ülkemize sahip çıkmamız lazım. Dünyanın bütün ülkeleri Türkiye´nin üzerine oyunlarını oynamakta bizim bu oyunları bozabilmemiz için üreten bir Türkiye, gıdamızı kendi kendine yeten bir Türkiye olması lazım. Bunun içinde çok çalışmamız gerekir. Bunun içinde tarım ve hayvancılığa da sahip çıkmamız gerekir. Yeni seçilen tüm belediye başkanlarımıza da başarılar diliyorum. Bunun altını bir daha çiziyorum tarım ve hayvancılığı unutmasınlar.?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü