USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Tecrübeli Hocadan Açıklama!

Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş.’nin tecrübeli teknik direktörü Ahad Kömürlüoğlu, açıklama yaptı. Kömürlüoğlu, “Futbola hayatıma ilk başladığım kulübümde teknik direktör olmak gurur benim adıma gurur verici. Başkanımızla yeni bir sezonun ve yeni bir heyecanın ilk aşamasındayız” dedi.

Tecrübeli Hocadan Açıklama!
22-07-2024 11:03
SİVAS
Google News

Spor Servisi

Yeni sezonda Sivas’ı Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş.’de 2024-2025 sezonu çalışmaları devam ediyor.

Bir yandan transfer çalışmalarını hızla sürdüren kırmızı-lacivertli ekip, diğer yandan da yeni sezonun planlamasını yapıyor.

 

Takımın başına getirilen tecrübeli teknik direktör Ahad Kömürlüoğlu, kulübün sosyal medya hesabına bir açıklama yaptı. Sivaslılardan destek isteyen Kömürlüoğlu, “Futbola hayatıma ilk başladığım kulübümde teknik direktör olmak gurur benim adıma gurur verici. Mustafa Koç’u başkanımızla bir araya geldiğimizde birlikte neler yapabiliriz. Kulübümüzü tekrar profesyonel lige nasıl taşırız diye uzun uzun konuştuk. Başkanımızla yeni bir sezonun ve yeni bir heyecanın ilk aşamasındayız. Şu an ekibimizi kurmaya çalışıyoruz. Sivas ağırlıklı bir futbolcu ve teknik heyet kadrosu kurduk. Eksiklerimizi tamamlayarak lige hazırlık için start vereceğiz. Sivas’ta her kesimin desteğine ihtiyacımız var. Gelin bu heyecanımıza ortak olun” ifadelerini kullandı.

İŞTE AHAD HOCANIN EKİBİ!

Geçtiğimiz hafta Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş.’ye imza atan teknik direktör Ahad Kömürlüoğlu’nun ekibi de belli oldu. Deneyimli çalıştırıcının ekibinde İbrahim Özcihan ile Kadir Aytak yardımcı antrenör, Sebahattin Yıldız ise kaleci antrenörü olarak görev alıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
06.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü