USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Teknik Adamdan Dikkat Çeken Açıklamalar: "Zor Bir Maç...''

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Başakşehir maçına ilişkin konuştu. Uygun, “Zor bir maç bizi bekliyor tabii bu zor maçların Sivasspor seyircimizle birlikte kendi lehimize çevirmek istiyoruz. İnşallah kazanan taraf olarak taraftarımızı mutlu edeceğiz” dedi.

Teknik Adamdan Dikkat Çeken Açıklamalar:  "Zor Bir Maç...''
26-09-2024 10:40
SİVAS
Google News

YUNUS BUDAKTAŞ

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Uygun, “Sivasspor olarak Başakşehir takımı çok iyi bir kadroya sahip. Zaten Anadolu yapılanmasında İstanbul'un avantajını en iyi şekilde kullanıp birbirinden yetenekli iyi futbolcuları hep transfer edebildi ve bir sistemi bir oyun kurgusunu yaklaşık 10-15 seneden beri sürdürüyor. Dolayısıyla çok iyi bir kadroya sahipler. Zor bir maç bizi bekliyor tabii bu zor maçların Sivasspor seyircimizle birlikte kendi lehimize çevirmek istiyoruz. Ona göre hazırlıklarımızı yaptık. Tabii ki iyi tarafları, eksiklerini onları tespit etmeye çalıştık. Kendi iyi taraflarımızı sahaya yansıtmak istiyoruz. İyi bir oyun anlayışıyla özellikle topa sahip olan ve yetenekli ayaklarımıza da sonuçları almak istiyoruz. Bu anlamda çok zor bir maç bizi bekliyor. İnşallah kazanan taraf olarak taraftarımızı mutlu edeceğiz” dedi.

“BAZI EKSİKLER VAR”

Takımdaki eksik futbolcular hakkında bilgi veren Uygun, “Takımımızda bazı eksikler var. Özellikle Alex'le bugün itibariyle adalesinde bir zorlanma oldu. Maça yetişir mi onu bilmiyorum ama diğer sakatlarımızın yetişmesi biraz zor. Balde’nin kart cezası bitti. O da bizim adımıza sevindirici. Bu maça en güzel şekilde hazırlanarak hem bize yakışanı hem de taraftarımızı mutlu edecek sonucu inşallah almak istiyoruz. Elimizdeki kadro yapısıyla yeni gelen arkadaşların özellikle 3’er aylık idmansızlık periyotlaması, takım kurgusunu kurmak gerçekten çok zor oluyor” ifadelerini kullandı.

 

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü