USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

"TEŞVİKLERLE RAHATLATILMALI"

"TEŞVİKLERLE RAHATLATILMALI"

23-01-2019 07:48
Google News

Erhan CEYLAN/

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şube Başkanı Salim Eminoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Salih Ayhan´ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, uzun süredir şehir gündemini meşgul eden teşvikte 6. bölge, yeni OSB ve kenevir üretimi konularında görüşlerini dile getiren Eminoğlu, ?Sivas´ın her zamankinden daha çok çalışmaya ve üretmeye ihtiyacı var. Sivas´ı teşviklerle rahatlatıp iş insanlarına gerekli değerleri verip göçü durdurmamız gerekiyor. Artık Sivas için taşın altına hem elimizi hem de bedenimizi koyma zamanımız gelmiştir? dedi.

Özellikle kenevir üretimi noktasında Sivas´ın talebini MÜSİAD Genel başkanı Abdurrahman Kaan´a bildirerek destek talep ettiklerini de söyleyen Eminoğlu, Sivas paydası altında kim olursa olsun birlikte hareket edeceklerini vurguladı.

?ORTAK AKILLA ÇÖZERİZ?

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Salih Ayhan, göreve başladıkları günden bu yana Sivas ile yatıp, Sivas ile kalktıklarını belirterek, ?Sivas için geçen haftalarda bir çalıştay gerçekleştirdik. İnşallah ortak akılla sorunları bulup çözümünü hayata geçireceğiz. Sizlerin de bahsetmiş olduğu konular ile ilgili olarak elimizden geldiğince yardımcı olmak isterim? diye konuştu.

Eminoğlu, ziyaretin sonunda Vali Ayhan´a Kûfi yazılı ?Çalışıp Kazanan Allah´ın Sevgilisidir? yazılı tablo hediye etti.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü