USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

25 KİŞİLİK EKİP OLUŞTURULDU - video

25 KİŞİLİK EKİP OLUŞTURULDU - video

25 KİŞİLİK EKİP OLUŞTURULDU - video
09-01-2019 07:59
Google News

Erhan CEYLAN/

Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Ot, Yem ve Buğday Borsası´nın kurulmasına yönelik çalışmaların, Özel İdare bünyesinde oluşturulan 25 kişilik bir ekip tarafından yapılmakta olduğunu belirterek, ?2019 yılında önemli mesafe alınmasına yönelik çaba içerisindeyiz? dedi

Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle dün Belediye Sosyal Tesislerinde şehirde görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Başkan Hastaoğlu, Kovalı bölgesinde kurulması planlanan ve bünyesinde yeni hayvan ile buğday pazarını da barındıracak olan Ot, Yem ve Buğday Borsası´nın İl Genel Meclisi´nin aralık toplantısında yatırım programına alındığını açıkladı.

Bu projenin DAP kapsamındaki desteklere dahil edilmesi için daha öncesinde bir takım çalışmalar yaptıklarını ve önemli mesafe aldıklarını da ifade eden Başkan Hastaoğlu, ?Önce belediye ile birlikte yapmak istedik ama olmadı, sonradan Sayın Valimiz Salih Ayhan ile görüştük, olumlu sonuç aldık. Özel idare bünyesinde 25 kişilik bir ekip oluşturuldu, teknik çalışmalar başlatıldı. Hayvancılıkla ilgili bu proje Sivas´ta hayvancılığa önemli katkıda bulunacak. Bu yıl önemli mesafe alınmasını bekliyoruz?dedi.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı basın buluşmasında, bazı lokantaların fiyat düşürerek kampanya yapmasına yönelik soruları da cevaplandıran Başkan Hastaoğlu, ?Piyasa ve fiyatlar ortadadır. Ya o işletme bu kampanya ile zarar edecek ya da bunu fırsata çevirip hileye başvurarak müşterisine zarar ettirecek. Ucuz etin yahnisi olmaz? dedi.

?KUTLUYORUM? DEDİ

Başkan Hastaoğlu, gazetecilerin kamuoyunun gözü, kulağı ve dili olduğunu hatırlatarak, ?Bizim çalışmalarımızı da duyuruyorsunuz, teşekkür ediyoruz. Bir ikramımız olsun istedik, gazeteciler gününüzü kutluyorum?dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü