USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Ticareti Artıralım İstiyoruz

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şube tarafından her ay geleneksel olarak yapılan iş ve dost meclisi programı gerçekleştirildi. Şube Başkanı Uğur Görgen, düzenlenen programın amacının üyeler arasında işbirliğini ve ticareti artırmak olduğunu söyledi.

Ticareti Artıralım İstiyoruz
30-05-2023 11:38
SİVAS
Google News

Neslihan KOÇ

MÜSİAD Sivas Şubesi tarafından düzenlenen iş ve dost meclisi toplantısı Başkan Uğur Görgen ve üyelerin katılımıyla yapıldı. Programda Görgen, şube üyeleriyle istişarelerde bulunarak sıkıntı ve talepleri dinledi.

Görgen programda yaptığı konuşmada, “Bayrağı aldığımızdan bu yana biliyorsunuz ki birçok sıkıntıyla mücadele ettik ve şükürler olsun ki en güzel şekilde derneğimizi temsil ettik. Şimdide bu iş ve dost meclisinde istedik ki yeni üyelerimizle tanışalım Genç MÜSİAD ile kaynaşalım. Aramızdaki birlik ve beraberliği artıralım, birbirimizi daha iyi tanıyalım. Aramızdaki ticareti geliştirelim şehrimizde katma değer sağlayacak işlere imza atalım.” dedi.

MÜSİAD Ticaret Ofisi Sivas Başkanı Akif Deniz de, “Bilgi basiretli tüccarın en güçlü silahıdır. Bu bilgiyi üyelerimize en doğru ve hızlı bir şekilde aktarmanın peşindeyiz. Üyelerimizin ticari faaliyetlerini güçlendirmek amacıyla yüksek ahlak, yüksek teknoloji vizyonuyla üyerilerimize yol göstermeyi hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü