USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Tokatlılar İçin Sivas'a Ulaşmak Artık Daha Kolay

İstanbul-Sivas ve Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı seferleri için Tokat’tan gidecek ve gelecek yolculara hizmet vermek için Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu TOKBÜS seferlerini başlatıyor.

Tokatlılar İçin Sivas'a Ulaşmak Artık Daha Kolay
20-10-2024 11:20
SİVAS
Google News

DEMET KARAKUŞ

Tokat-Sivas ve Sivas-Tokat güzergâhında biletli yolcular için ücretsiz hizmet verecek olan TOKBÜS’lerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yazıcıoğlu, Tokat’tan 3 farklı noktada durakların olacağını belirtti.

Başkan Yazıcıoğlu TOKBÜS hakkında yaptığı açıklamada; “Devlet Demir Yolları İstanbul-Sivas ve Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hatlarının yeni açılan Yıldızeli Tren Garına gelen ve giden yolcularımızın, hemşerilerimizin güvenli ve sağlıklı yolculukları için kolları sıvadık. 16’şar kişilik iki yeni aracımızla Yıldızeli Tren Garına düzenleyeceğimiz seferlerle yolcularımızı ailelerine, sevdiklerine ücretsiz olarak kavuşturacağız. Üç farklı noktada durak yeri hazırlıyoruz. Seferler başlamadan önce vatandaşlarımıza durak yerlerini duyuracağız. Talep artarsa takviye yapacağız ve vatandaşlarımızı asla mağdur etmeyeceğiz. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımıza, Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğüne katkılarından dolayı teşekkür eder, Tokat’ımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.


Editor : Demet KARAKUŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
18.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
Günün Karikatürü