USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

TSO´DAN YILDIZ´A TANITIM TURU

TSO´DAN YILDIZ´A TANITIM TURU

TSO´DAN YILDIZ´A TANITIM TURU
08-01-2019 07:57
Google News

Nurettin ÇUKURYURT/

Ticaret ve Sanayi Odası Yıldız Dağı´nın tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla hafta sonunda meclis üyeleriyle birlikte Kayak Merkezi´ne gitti. Başkan Mustafa Eken, ?Bu değeri Türkiye´ye ve dünyaya tanıtmamız lazım?dedi.

AK Parti Milletvekili İsmet Yılmaz ve Vali Salih Ayhan´ın da TSO´nun misafiri olarak katıldığı tanıtımda konuşan Vali Ayhan; ?Bu değeri hepimizin sahiplenmesi gerekiyor. Önce şehrin emektarları, hizmetkârları, şehre değer katanlar, bu değerlere sahip çıkması gerekiyor. Akabinde bu dalga dalga yayılır? dedi.

Sivas´ın sosyal mekânlarıyla yaz ve kış aylarında daha yaşanabilir bir kent olduğunu dile getiren Vali Ayhan; ?Kış ve termal turizm altyapısı anlamında kamu kurumları olarak üzerimize düşen bütün görevleri yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Ufak tefek eksikliklerimiz var. Yol standartlarını artıracağız, konaklama imkânını artıracağız. Tesislerimizin yoğun bir şekilde tanıtımlarını yaparak sosyal projelerle buraya bütün çocuklarımızı entegre edeceğiz. Yoğun bir çalışma dönemimiz olacak.  Sizlerin de destekleriyle başta il dışında yaşayan ve Sivas hasretiyle tutuşan hemşerilerimiz olmak üzere tüm kayak severlerin buraya gelmelerini sağlayacağız? ifadelerine yer verdi.

Vali Salih Ayhan, işadamlarına ve organizasyonu yapan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken ile Meclis Üyelerine teşekkür etti.

TSO Başkanı Mustafa Eken ise Yıldız Dağı´nın Sivas için önemine vurgu yaparak, ?İlimizin ve bölgemizin en önemli kayak merkeziniTürkiye´nin sayılı turizm merkezlerinden biri yapmak istiyoruz. Dünyadaki bütün Sivaslı hemşerilerimizi bu güzelliği yerinde görmeleri için Sivas´a davet ediyorum. Bu güzel yatırımı ilimize kazandıran Vali Ayhan´a teşekkür ediyoruz? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü