USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

TÜRES’ten afetzedelere destek

TÜRES’ten afetzedelere destek

TÜRES’ten afetzedelere destek
09-02-2023 07:00
Google News

Uğur YİĞİT

Tüm Restoran ve Turizmciler Derneği (TÜRES) deprem bölgesinde bulunan TÜRES üyesi cafe ve restoranların depremzedelere 24 saat boyunca ücretsiz sıcak çorba, çay, su ikramında bulunacağını açıklamasının ardından TÜRES Sivas Şubesi de harekete geçti. 

TÜRES Sivas Şube Başkanı İshak Kaan Usta TÜRES genel merkezi tarafından başlatılan ücretsiz yemek dağıtımına Sivas Şubesi olarak destek vereceklerini açıkladı. 

Başkan Usta, yaptığı açıklama da, “Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerden etkilenen depremzedelerimize TÜRES üyesi işletmelerimiz tarafından dağıtılmak üzere 100 bini aşkın kişiye sıcak çorba, çay ve su dağıtımına başlandı. TÜRES Genel Başkanı Ramazan Bingöl’ün öncülüğünde başlayan yardım kampanyasına TÜRES Yönetim Kurulu, Şube Başkanları ve üyeleri de şimdiden önemli miktarda maddi destek verdi. Yardım kampanyası geniş bir katılımla devam ediyor. Kampanya kapsamında deprem bölgesindeki TÜRES Şube Başkanlarının belirlediği TÜRES üyesi işletmelerde çorba, çay, su vatandaşlara dağıtılacak. Bizde TÜRES Sivas olarak bölgemizdeki üyelerimizin dağıtımlarına katkı sağlamak amacıyla maddi yardım yapacağız. Kampanyamıza Sivas’ta bulunan kafe, lokanta ve tedarikçilerinin de destek vermelerini bekliyoruz.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
11.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü