USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Türk Futbolu Adına Şans

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz'ın Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetim kuruluna seçilmesi dolayısıyla veda mesajı yayımladı. Uygun, “Mecnun Otyakmaz demek mali disiplin demek, tesisleşme demek, alt yapı yatırımları demek, kurumsallaşma demektir” dedi.

Türk Futbolu Adına Şans
23-07-2024 12:16
SİVAS
Google News

Spor Servisi

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Erzurum kampında Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın TFF Başkanlık seçiminde yönetim kuruluna seçilmesini değerlendirdi.

Uygun, “Mecnun Otyakmaz başkanımızın Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı seçimlerinde Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte büyük bir başarı elde ettiler. Başkanımızın geçmişteki başarılarını, Türk futboluna olan katkılarını anlatmaya gerek yok. Şu an biz dünya genelindeki 7 milyon Sivaslılar olarak büyük bir gurur ve mutluluk içerisindeyiz” dedi.

“HER KESİMİN TAKDİRİNİ KAZANACAKTIR”

Mecnun Otyakmaz’ın Tür futbolundaki yerinin önemli olduğunu vurgulayan Uygun, “Mecnun Otyakmaz Başkanımız kulüp başkanlığı dönemi boyunca tüm kulüplere karşı saygı ve sevgisiyle dik duruşuyla örnek bir başkanlık sergiledi. Sivasspor'u ve Türk futbolunu daha ileriye taşıma adına birçok sosyal projelere imza attı. Mecnun Otyakmaz demek mali disiplin demek, tesisleşme demek, alt yapı yatırımları demek, kurumsallaşma demektir. Buradan yola çıkarak şuna gönülden inanıyorum ki Mecnun Otyakmaz birçok alanda Türk futbolunu her zaman bir adım daha ileri götürecek ve yakın zaman dilimi içerisinde her kesimin takdirini kazanacak işlere imza atacaktır” ifadelerini kullandı.

“ÖRNEK ÇALIŞMALAR YAPMIŞTIR”

Uygun, Mecnun Otyakmaz ile 25 yıldır ağabey-kardeş ilişkisi içerisinde görüştüklerini dile getirerek, “Mecnun Otyakmaz başkan sürdürülebilir bir başarı modeli oluşturulması adına yapacağı örnek çalışmalarla, Türk futbolunun geleceği ile birlikte gençlerin gelişimini güvence altına alacaktır. Mecnun Otyakmaz döneminde engin yönetici vasfı ile bilimsel çalışmalara spor akademisyenlerine adaletli dürüst hak edenin hakkını alacağı gençlerimizle Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu yaşayacağımız bir neslin önünü açacaktır. Teknik direktör olarak 25 senelik ağabey-kardeş ilişkisinde yakından tanıdığım böyle özel bir spor adamının futbolun yönetim kadrosunda olması Türk futbolu adına büyük bir şans olarak görüyorum. Başarılarının daim olmasını diliyorum” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
06.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü