USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

TÜRK BAYRAKLARI İLE KAYDILAR

TÜRK BAYRAKLARI İLE KAYDILAR

TÜRK BAYRAKLARI İLE KAYDILAR
16-03-2021 07:00
Google News

NURETTİN ÇUKURYURT

İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yıl dönümü dolayısı ile Yıldızdağı Kayak merkezinde 300 sporcu aynı anda kaydı.

Türkiye’de kış sporlarının gözde merkezlerinden birisi olan Yıldızdağı Kayak Tesisi başarılı bir organizasyona ev sahipliği yaptı. İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yıl dönümü dolayısı ile 300 sporcu aynı anda kaydı. Sporcular aynı anda kayarken Türk bayrakları açtı. Kayak sırasında dev bir Türk bayrağı da açıldı. Dikkat çeken gösteri havadan de görüntülendi.

1800 METRE YÜKSEKLİKTEN KAYAKLA İNİŞ

Yaklaşık 300 kayak ve snowboard tutkunu ile Buruciye AŞ çalışanları, açtıkları devasa Türk bayrağı ve “Bir Ölür, Bin Dirilir Tarihi Baştan Yazarız”, “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” yazılı pankartları ile 1800 metre yükseklikten kayakla iniş gerçekleştirdi.

SLOGAN ATTILAR

Ellerindeki Türk bayraklarıyla kayak yapan sporcular daha sonra şehitler için saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı’nı okuyarak “Şehitler Ölmez vatan Bölünmez” şeklinde slogan attı.

VATANDAŞLARDAN TAM NOT!

Sporcuların gerçekleştirdiği etkinlik izleyenlerden büyük beğeni topladı. Türk bayrağı ile iniş yapan sporcuları cep telefonları ile ölümsüzleştiren vatandaşlar, iniş sonunda sporcuları tebrik ederek alkışladılar.

ALTUN, TEŞEKKÜR ETTİ

Etkinlik sonunda açıklamada bulunan Yıldızdağı Kayak Merkezi işletmesinden sorumlu olan İl Özel İdaresine bağlı Buruciye A.Ş Genel Müdürü Mustafa Altun, “Milli birlik ve beraberliğimizin bağımsız sembolü olan İstiklal Marşımızın kabulünün 100. Yıl dönümde Yıldız Dağı’nda yaklaşık 300 kayak severle bayraklı iniş programı düzenlendik. Tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü