USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

?TÜRKİYE´YE ÇAĞ ATLATIK? - Video

?TÜRKİYE´YE ÇAĞ ATLATIK? - Video

?TÜRKİYE´YE ÇAĞ ATLATIK? - Video
12-11-2018 07:59
Google News

AK Parti Kasım ayı Danışma Meclisi toplantısında iktidarın elde ettiği başarının altında verilen ve yerine getirilen sözler olduğunu vurgulayan Yılmaz, milli iradeyi her daim üstün tuttuklarını belirterek, ?Bizim yol göstericimiz, bizim Zümrüdü Anka´mız Recep Tayyip Erdoğan´dır. Genel başkanımız kimi gösterirse, göstersin, ülkemizin daha ileriye gitmesi için bir olup daha sıkı çalışacağız? dedi.

Nurettin ÇUKURYURT/

AK Parti Kasım ayı Danışma Meclis toplantısı yoğun bir katılımla dün Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi´nde gerçekleştirildi.

TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Halis Dalkılıç, AK Parti Sivas Milletvekilleri Habip Soluk, Semiha Ekinci, AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Güler, AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, partinin İl, İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları başkanları ile çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, iktidar döneminde AK Parti´nin Türkiye´ye kazandırdıkları masaya yatırıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu, tüm teşkilatları 31 Mart 2019´da yapılacak mahalli seçimlere hazırladıklarını söyledi.

?TÜRKİYE´DE REKOR KIRMAYI PLANLIYORUZ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´dan aldıkları şevkle yola durmadan devam ettiklerini vurgulayan Aksu, ?Şimdi önümüzde önemli bir sınav var. Mahalli idareler seçimi Allah´ın izniyle 7 belde 16 ilçe ve tabii ki il merkezimizde tüm belediye başkanlıklarını kazanarak Türkiye´de rekor kırmayı planlıyoruz. Tüm teşkilatımız; adaylarımız belirli olur olmaz sahaya inmek için sabırsızlıkla bekliyor. Şu andaki salonun canlılığından anlaşılmaktadır ki 2001 ruhu tüm teşkilatlarımızda hakim durumdadır. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum? dedi.

?TÜRKİYE´YE ÇAĞ ATLATIK?

TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanı AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, AK Parti´nin 2002 yılından bu yana tüm alanlarda yaptığı yatırımlarla Türkiye´ye çağ atlattığını söyledi.

Konuşmasına Hakkari´nin Şemdinli ilçesindeki üs bölgesinde meydana gelen patlamada şehit düşen askerlere rahmet dileyerek başlayan Yılmaz, OECD rakamlarını slayt eşliğinde katılımcılara aktarıp son yıllarda Türkiye´de yaşanan gelişmelerden bahsetti.

Partinin bugünlere gelmesinde büyük destek veren Sivaslılara teşekkür eden Yılmaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

?AK Parti aziz milletin büyük bir desteğiyle iktidara geldi. Yüzde 34 oy aldı ama 365 milletvekiliyle iktidara geldi. 2002 yılından bu güne kadar girdiği her seçim AK Parti´yi diğer partilerden ayrı tutan aziz milletimize, Sivaslı hemşerilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Allah yüzlerinizi ak eylesin. Halk hiç kimsenin kara gözüne, kara kaşına bakarak oy vermez. Bu millet yapılanlara oy verir. 2002 yılandan bu yana kadar yapılan 14 seçimde de aziz milletimiz Adalet ve Kalkınma Partisi´nin yaptıklarını gördü. Bunun bilinciyle sandık başına gitti. Şuana kadar yapılanlara bakıldığında gerçekten de Türkiye´ye çağ atlattık. Türkiye´nin gemisi sağlam, geminin kaptanına güveniyor. bu ülke her şeyin en iyisine layıktır.

?ZÜMRÜDÜ ANKA´MIZ ERDOĞAN´DIR?

Parti işi sevgi içi, fedakarlık işidir. Bu davanın daha ileriye gitmesi, evlatlarımıza daha güçlü bir Türkiye bırakabilmek için daha çok fedakarlık yapmamız lazım. Bu nedenle bizde aday ayırma, adam seçme olmaz, olamaz. Mazlum milletlerin hepsinde Türkiye başarırsa biz de başarırız diyen insanlar var. Onlar için başkalarına örnek olma sorumluluğumuz hükümlüğümüz var. Bunun için bir, beraber olmamız lazım. Daha çok çalışarak, fedakarlığın, çalışmanın, sevginin ne olduğunu tüm dünyaya göstermemiz lazım. Bizim yol göstericimiz, bizim Zümrüdü Anka´mız Recep Tayyip Erdoğan´dır. Genel Başkanımız kimi gösterirse göstersin, ülkemizin daha ileriye gitmesi için bir olup daha sıkı çalışacağız. Çoğu gitti azı kaldı. Milli irade her şeyin üstünde tuttuk. Arkasında Sivas olanın sırtı yere gelmez.?

?AK PARTİ KOLTUK DAVASI OLMAMALI?

Belediye Başkanı Sami Aydın ise zaman zaman parti içerisinde yükselen seslere atıfta bulunarak, ?AK Parti hiçbir zaman koltuk davası olmamalı. AK Parti hiçbir zaman makam hesabı yapanların davası olmamalı? dedi.

Başkanlığı döneminde Sivas´a kazandırdıkları yatırımlar hakkında ana başlıklar halinde katılımcıları bilgilendiren Başkan Aydın, ?AK Parti sadece Türkiye için değil AK Parti dünya için bir umut, Recep Tayyip Erdoğan da dünyadaki bütün mazlumların umut beslediği bir lider. Biz böyle bir liderin çalışma arkadaşlarıyız. Bununla gurur duyuyoruz. Seçim dönemi elbette zor dönemlerdir. Hiç kimse ama hiç kimse davayı bireysel hesabın önüne koymamalıdır. Burada sen ben diye bir şey yok. Burada ülke var. Türkiye´ye umut bağlamış birçok ülke var. Bizim haddimize mi şahsımız için makamımız için davamıza karşı yanlış bir şey yapalım. Böyle bir şey varsa biz zaten hiçbir zaman dava adamı olmayız. Hiçbir zaman AK Parti olmayayız.  Biz insanın hizmetinin Hakk´a hizmet olduğuna inanıyoruz. Bu makamı da bu hizmet için bir vesile olduğunu düşünüyoruz. Tekrar bu fırsatı bize lütfeden rabbime hamd olsun. Bize bu görevi yağmayı sağladıkları için partili yetkililerimize şükranlarımızı arz ediyoruz. İnşallah rabbim şehrimizin de ülkemizin de ufkunu bahtını açık etsin? dedi.

?1 NİSAN BİZİM İÇİN BAYRAM OLACAK?

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Tarık Eminoğlu da yaptığı konuşmada 31 Mart 2019´da yapılacak olan seçim ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

?1 Nisan sabahı bizim için bayram olacak? diyen Eminoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü;

?Bizler AK Parti teşkilatları olarak gece gündüz demeden çalışmaya devam eden en güzel sonucu almak için çabalayan insanlarız. AK Parti 14 tane seçim geçirdi ve hepsini başarıyla geçirdi. Hepsinden birinci çıktık. Ben buradan Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum. Sayın Cumhurbaşkanım gözünüz arkada kalmasın. Emanetiniz emin ellerde. Biliyorsunuz hükümetimiz enflasyonla topyekûn mücadele başlattı. Ben de diyorum ki AK Parti teşkilatları olarak topyekûn mücadeleye var mıyız? Hep beraber 31 Mart´ta inşallah yeni bir bayram yaşayacağız. 1 Nisan sabahı bizim için bayram olacak. Bu temennilerle danışma meclisi toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.?

Konuşmaların ardından İl Başkanı Hakan Aksu, Kadın Kolları Başkanı Arzu Polat ile Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Duman, faaliyet raporlarının sunumunu gerçekleştirdi.

Toplantı, Siyaset Akademisi Sertifika töreni ile son buldu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
02.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü