USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ULAŞ´IN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİK

ULAŞ´IN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİK

ULAŞ´IN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİK
15-04-2019 07:52
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Ulaş´ta temaslarda bulundu. İlk olarak İlçe Kaymakamlığına ziyarette bulunan Genel Sekreter Kaya; Kaymakam vekili Halil Dalak, Ulaş İl Genel Meclisi Üyeleri Ahmet Gencer ve Hikmet Kuruçay ile bir araya gelerek, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Genel Sekreter Mehmet Nebi Kaya ve beraberindekiler daha sonra Ulaş İlçe Özel İdare Müdürü Fadime Ceyhan´ı ziyaret etti. Ceyhan, İdare tarafından ilçede yürütülen hizmetler ve planlanan çalışmalar hakkında Kaya´ya brifing verdi.

Ulaş ilçesinde yaşayan vatandaşların yüzde 80´inin parke taşı hizmetinden, yüzde 83´ünün ise asfalt yoldan yararlandığının altını çizen Özel İdare Genel Sekreteri Kaya, kurumlarının il genelinde olduğu gibi Ulaş´ın da çehresini değiştirdiğini ifade etti.

Ardından Ulaş İlçe Özel İdare Bakımevine geçen Genel Sekreter Kaya, burada çalışanlarla sohbet ederek, ?Bizler vazifemizi yerine getirirken, dertlere de derman oluyoruz. Vatandaşlarımızın gönlünde yer ediniyoruz. Bugüne kadar yürüttüğünüz özverili çalışmalar için teşekkür ediyorum? dedi.

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Ulaş Belediye Başkanı olarak seçilen Turan İlbey´e de hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Genel Sekreter Kaya, İlbey´e yeni görevinde başarılar dileyerek, seçimlerin Ulaş için hayırlı olması temennisinde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü