USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

?ÜRETENLERİN YANINDA OLACAĞIZ?

?ÜRETENLERİN YANINDA OLACAĞIZ?

?ÜRETENLERİN YANINDA OLACAĞIZ?
16-02-2019 07:56
Google News

Burcu CELLAT/

Vali Salih Ayhan, 1. Organize Sanayi Bölgesi´ni ziyaret ederek üretim çalışmaları hakkında şirket yöneticilerinden bilgi aldı, üreticinin yanında olma sözü verdi.

Dünkü ziyaretler kapsamında ilk olarak 15 ülkeye ihracat yapan Tuğba Akabe´yi inceleyen Vali Ayhan, şirket yöneticisi Mustafa Cemal Er´den çalışmalar hakkında bilgi aldı, üretim, markalaşma ve istihdama sunulan katkı için Er´e teşekkür etti.

Tuğba Akabe´nin ardından AB ülkeleri başta olmak üzere Arap ülkelerine her yıl tonlarca Sivas balını ihraç eden Kır Balı firmasını ziyaret ederek firma sahibi İbrahim Doğan ile bir araya gelen Vali Ayhan, ?Sivas coğrafyası çetin olsa da birçok nimeti de bizlere sunuyor. Bu bölge, eşsiz bitkileri barındıran doğasından üretilen nadir özellikte bal ile markalaşmaya müsait. Bizlerde bu yönde çalışıyoruz. Siz üreticilere de destek olmaya devam edeceğiz. Allah hayırlı ve bol kazançlar nasip etsin" dedi.

İl Tarım ve Orman Müdürü Seyit Yıldız ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Bekir Sıtkı Eminoğlu´nun da katıldığı programda Vali Salih Ayhan son olarak sucuk, pastırma, kavurma ve Sivas köftesi imalatçısı Sarı Önder firmasını gezdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
06.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü