USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ÜRETEREK DAHA İYİYE

ÜRETEREK DAHA İYİYE

ÜRETEREK DAHA İYİYE
19-02-2018 07:32
Google News

 

 

Beste KURT

TSO Başkanı Osman Yıldırım, işadamları ve sanayiciler olarak Afrin Operasyonunu desteklediklerini belirterek, ?Askerlerimiz orada teröristlere karşı mücadele ederken, bizlerde ekonominin ve sanayinin askerleri olacağız. Çok çalışacağız, üreteceğiz, daha güçlü olacağız. Ülkemize en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Bizler burada askerliğimizi en iyi şekilde yaparsak, ülkemiz daha iyi yerlere gelecek, daha da güçlenecektir? dedi.

Önceki akşam şubat dönemi toplantısını Necati Şahin başkanlığında yapan TSO meclisi´nde gündem değerlendirildi, ekmeğin fiyatına dokunulmayarak gramajında ayarlama yapıldı.

Meclis Başkanı Necati Şahin, açış konuşmasında ?İş dünyası olarak milletimizin ve devletimizin arkasındayız, Ulusal güvenliğimizi korumak için devletimizin başlattığı Zeytin Dalı harekatını destekliyoruz.?dedi.

EKONOMİNİN ASKERLERİYİZ

Başkan Osman Yıldırım ise, ekonominin ve sanayinin askerleri olarak, üretmeye Türkiye´ye güç vermeye devam edeceklerini ifade ederek, ?Ülkemiz bir savaştan geçiyor. Önce güvenlik güçlerimize başarılar diliyorum. Şehitlerimize Allah´tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Askerlerimiz orada teröristlere karşı mücadele ederken, bizlerde ekonominin ve sanayinin askerleri olacağız. Çok çalışacağız, üreteceğiz. güçlü olacağız. Ülkemize en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Bizler burada askerliğimizi en iyi şekilde yaparsak, ülkemizi daha iyi yerlere gelecek Türkiye daha güçlenecektir? dedi.

?CANLANMA BAHARDA?

TSO Muhasip Üyesi ve Müteahhitler Dernek Başkanı Sami Arifer de son günlerde emlak sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirerek, ?Gayrimenkul her zaman önemli bir yatırım aracıdır, kış döneminde duraksama gösterse de baharla birlikte canlanma başlayacaktır.?dedi..

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
03.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü