USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ÜRETİCİYE EK GELİR OLACAK

ÜRETİCİYE EK GELİR OLACAK

ÜRETİCİYE EK GELİR OLACAK
30-03-2021 07:00
Google News

Hatice KOYUNCU YİĞİT

Çeşitli incelemelerde bulunmak, ziyaretler gerçekleştirmek ve kamu yatırımlarını yerinde görmek üzere ilçe ziyaretlerine devam eden Vali Salih Ayhan, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz ile birlikte Gürün ilçesinde temaslarda bulundu. Kaymakamlık ziyareti ile başlayan programda, Kaymakam Kadir Algın'dan yapılan ve devam eden projeler hakkında bilgi alan Vali Ayhan ve Milletvekili Yılmaz,  daha sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Gürün ilçesinde köylerde kullanılmak üzere İlçe Özel İdaresine hibe edilen çöp kamyonu teslim törenine katıldı.

Sivas Valiliği himayelerinde, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen "Bademin Çiçekleri Bahçelerin Gelinliği" projesi kapsamında, Türkiye'nin yekpare en büyük badem bahçesi, Gürün Suçatı bölgesinde oluşturuldu. Türkiye'nin tek parça en büyük badem bahçesine Vali Salih Ayhan ve Milletvekili İsmet Yılmaz fidan dikti. 420 dönüm arazide yaklaşık 15 bin adet badem fidanının dikildiği bahçe, üreticilere de ek gelir kapısı olacak.

ŞEHİTLER MÜZESİ HİZMETE AÇILDI

Vali Salih Ayhan ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı İsmet Yılmaz ile beraberindekiler, ilçe programları kapsamında, Gürün Anadolu Lisesi içerisinde oluşturulan Şehitler Müzesi ile "Tut Elimden Projesi" kapsamında hazırlanan resim sergisinin açılışını da gerçekleştirdi. Okuma kültürünü yaygınlaştırmak için İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün destekleriyle Gürün Anadolu Lisesine kütüphane kazandırıldı. Vali Salih Ayhan ve Milletvekili İsmet Yılmaz tarafından açılışı yapılan kütüphanede yüzlerce kitap yer alıyor.

MUHTARLARIN TALEPLERİ DİNLENDİ

Gürün'de köy muhtarları ile de bir araya gelen Ayhan ile Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş ve Kaymakam Kadir Algın ile birlikte talep ve önerileri dinledi. Toplantıda, taleplerin imkânlar ölçüsünde yapılacağı vurgulandı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü