USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Uygun’dan Konya Maçı Açıklaması: "Zor Bir Maç Bizi Bekliyor”

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Konyaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Uygun, “Konyaspor'da Ali Turan Hoca'yla çok iyi bir takımla, çok iyi bir kadroya karşı. Bir de Konyaspor taraftarlarının önünde oynamak gerçekten zordur. O şehirde zor bir maç bizi bekliyor” dedi.

Uygun’dan Konya Maçı Açıklaması: "Zor Bir Maç Bizi Bekliyor”
18-09-2024 09:47
SİVAS
Google News
SULTAN ÖZKARAMAN
Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in 6. hafta maçında 21 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. 
Teknik Direktör Bülent Uygun antrenman öncesi, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Uygun, Gaziantep FK karşısında aldıkları 3-2’lik galibiyeti değerlendirerek, “Tabii kendi evimizde kendi seyircimizle özellikle kırılma anlarında gerek taraflarımız gerek kırmızı- duvar bizlere inanılmaz destek vererek o anlarda bizi motive etti. Yenik duruma düşsek de onların desteğiyle maçı kendi lehimize çevirmeyi bildik. Son 25 dakikada 10 kişi oynamamıza rağmen gerek oyun sistemi değiştirerek gerekse oyuncularımın özverisiyle galip gelmesini başardık. Gerçekten çok iyi bir takıma karşı Selçuk Hoca'yı da ayrıca tebrik ediyorum. İyi bir takıma karşı kazanmanın mutluluğunu yaşadık” dedi.
“ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR”
Konyaspor ile oynayacakları maçın zor geçeceğini söyleyen Uygun, “Gerçekten son zamanlarda ligimizde çok kaliteli çok güzel insanlar teknik direktörlüğe soyunuyor. Üstatlardan sonra da yepyeni bir jenerasyon geliyor. Çok kaliteli ve klas hocalarımız da yeni görevlerinde çok iyi bir şekilde oyun mantalitesiyle takımlarını en güzel şekilde sahaya sürüyor. Bu Türk futbolu adına mutluluk verici. Şimdi de Konyaspor'da Ali Turan Hoca'yla çok iyi bir takımla, çok iyi bir kadroya karşı. Bir de Konyaspor taraftarlarının önünde oynamak gerçekten zordur. O şehirde zor bir maç bizi bekliyor” ifadelerini kullandı.
“BİZİM İÇİN HANDİKAP”
Uygun, Konyaspor maçı öncesi takımdaki sakat ve cezalı oyuncuların kendileri için handikap olduğunu söyleyerek, “Tabii bizim Sivasspor olarak her zamanki hedefimiz inşallah hep kazanmak üzerine odaklanmış durumdayız. Kadromuzla 5 haftalık bir sakatlığı var. Balde’nin maalesef kart cezası var. Koita’nın 3 aydır idmansız onun eksikliği var. Bunlar tabii bizim için handikap gibi gözüküyor. Gerçekten zor süreçlerdeyiz ama taraftarımızın desteği, takımdaki futbolcuların özverisiyle yine bize yakışan bir şekilde oynayıp oradan Allah'ın izniyle puanlarla dönmek istiyoruz” diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü