USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ
01-03-2019 07:35
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

TÜDEMSAŞ Genel Müdürü Mehmet Başoğlu, şirketin faaliyetleriyle ilgili MÜSİAD heyetine bilgi vererek, ?Hep birlikte Sivas ve ülke ekonomisine katkı sağlamak için üzerimize düşen her türlü fedakârlığı yapmaya birlikte çalışmaya hazırız? dedi.

MÜSİAD Şube Başkanı Salim Eminoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri TÜDEMSAŞ´ı ziyaret etti. TÜDEMSAŞ Genel Müdürü Mehmet Başoğlu ile görüşen Başkan Eminoğlu TÜDEMSAŞ´ın faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

TÜDEMSAŞ´ın Sivas için önemine değinen MÜSİAD Başkanı Eminoğlu ?Ecdadımızın burada çalıştığı, 1940´lardan beri Sivas için çok önemli bir kurumumuzu ziyarete geldik.  Genel Müdürümüz sağ olsun bizi ağırladı. TÜDEMSAŞ´ı gezdik. Yapılan güzel işleri yerinde gördük.  Bu kurumun, bizim bilmediğimiz, yaptığı birçok güzel işlere vakıf olduk. Sivas´ta güzel şeyler oluyor. Bu tip firmaları ayakta tutmamız lazım. Önem vermemiz lazım. Buraya emeği geçen başta Genel Müdürümüze ve ekibine çok teşekkür ediyoruz? dedi.

TÜDEMSAŞ Genel Müdürü Başoğlu ise ?TÜDEMSAŞ olarak yük vagonu üretimi ve onarımlarını yapıyoruz. Şirketimizin faaliyetlerini Sivaslı sanayici ve işadamlarımıza anlattık. İşadamlarımız TÜDEMSAŞ´ı gezdikten sonra şirketimizle ilgili bilmedikleri birçok konuda fikir edindiklerini söyledi. Şirketimiz bir taraftan yurt içine ve yurt dışına vagon üretimi yaparken diğer taraftan da kendini teknolojinin ve sektörün gerektirdiği yeniliklere hazırlama gayreti içindedir.  Şirket olarak MÜSİAD´ı burada ağırlamış olmaktan mutluyuz. Hep birlikte Sivas ve ülke ekonomisine katkı sağlamak için üzerimize düşen her türlü fedakârlığı yapmaya birlikte çalışmaya hazırız? dedi.+

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü