USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Vakıflar Esnafı İflasa Sürüklüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca’nın vakıflara ait işyerlerinin kiralarına yüzde 100’ün üzerinde zam yapması tepki göstererek, “Bu zam esnafımızı iflasa sürükler” dedi.

Vakıflar Esnafı İflasa Sürüklüyor
23-11-2023 10:59
SİVAS
Google News

İlknur ÖZDEMİR

Vakıflar Bölge Müdürlüğünün kendisine ait işyerlerinin kiralarına yüzde 100’ünü üzerinde zam yapmasında bir tepki de MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek gösterdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi genel kurulunda söz alan Özyürek, “Vakıflar Bölge Müdürümüzün esnaflarımızla ilgili, yıllık kira artışıyla ilgili bir konudan bahsetmek istiyorum. Maalesef Vakıflar Bölge Müdürümüz kira artışlarında esnaflarımızda yüzde 100 ve yüzde 400 oranında bir artış sağlayacağını söylemiştir ve esnaflarımıza da bu oranda bir tebligat göndermiştir. Zaten biliyorsunuz esnaflarımız yeni bir çıkış sağlamışlardır, bu oranları ödemek mümkün değildir. Ben buradan Sivas Vakıflar Bölge Müdürümüze sesleniyorum. Yüzde 400 oranındaki bir artış demek oradaki esnaflarımızın çalışmaması demektir ve iflas etmesi demektir. Bu yüzden de kira oranlarının Sivas'ımızda yeniden belirlenerek esnaflarımıza yeniden tebliğ edilmesini istiyorum.” dedi.

 

sivas son dakika   sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü