USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

VAKTİMİZ DAR İŞİMİZ ÇOK (VİDEO)

VAKTİMİZ DAR İŞİMİZ ÇOK (VİDEO)

VAKTİMİZ DAR İŞİMİZ ÇOK (VİDEO)
04-01-2023 07:00
Google News

Uğur YİĞİT

Kentteki bir restoranda düzenlenen değerlendirme toplantısına başkan yardımcıları, ÖZBELSAN Genel Müdürü Ahmet Kuzu ve basın mensupları katıldı.  Toplantıda ilimizde yaşanan su sorunuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Bilgin, ihale sürecinde bir firmanın açtığı dava nedeniyle projenin geciktiğini ve mahkeme sürecinin ardından başlayan çalışmaların artık tamamlandığını ve sıkıntısını çözüme kavuştuğunu belirtti. Sivas’ın gelecek yıllarda su problemi yaşaması adına alternatifli projeler hazırlandığını aktaran Bilgin, “Su sorunuyla ilgili birkaç proje var. Beydilli Barajı daha önce 4 Eylül Barajı yapıldığında gündeme gelmişti. Şuanda çalışmalar su ölçüm işlemleri bitti. Çalışma devam ediyor. Beydilli Barajından daha hızlı bir şekilde hareket ederek Sivas’ın önümüzdeki süreçte böyle bir sorunla bir daha karşılaşmaması adına farklı projelerimiz var. DSİ Genel Müdürlüğümüzle çalışmalarımız devam ediyor. Pusat-Özen Barajı ile bağlantı kurulacak şekilde çektiğimiz hatla birlikte bunu tamamladığımızda kısa ve orta vadede bu sorunu çözmüş olacağız. Beydilli Barajı da bu şehrin bir daha sorun yaşamaması adına takip edilip şehre kazandırılması gereken bir projedir. “ dedi

ÇÖZÜM ODAKLI ESERLER ÜRETİYORUZ

Otopark ve yangın merdiveni ile ilgili imarında sıkıntı olduğu iddialarıyla mahkemeye taşınana eski sanayi sitesiyle ilgili bilgiler veren Başkan Bilgin, “Eski sanayi yaklaşık 20 yıldır şehrinde gündeminde olan bir konu farklı projelerle gündeme gelmiş ve her proje yargıya gitmiş ve yargı imarını iptal ederek o bölgeyi bembeyaz hale getirmiş. Biz göreve geldik hak sahipleriyle konuştuk, hak sahipleriyle değerlendirdik. Talepleri sorduk. Geçmişte çok büyük emekler verilmiş, çalışmalar yapılmış her proje kendi bölgesine değer katacak projedir. Bizim anlayışımızda önü yapalım arka kısım kalsın. Bu iddiayı ortaya atanların aslında kendi kafalarının arkasındaki planlardır. Biz şehri bütün olarak görüyoruz. Biz Yunus Emre Mahallesindeki de, eski sanayideki kentsel dönüşümü çözme gayretindeyiz.  Eski sanayide arka kısımla ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Bundan sonra oradaki hak sahiplerinin makul talepleri doğrultusunda ki biz o bölgede belediyenin mülkiyetinde olan 17 bin metre karelik alanı sosyal donatı alanı olarak o bölgeye bıraktık. Sadece eleştirmek, sadece yapılanı beğenmemek, fikir ortaya koymamak bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Otopark ile ilgili yangın merdiveni ile ilgili süreç mahkemede mahkeme kararını verir. Biz yapmış olduğumuz projeye inanıyor ve güveniyoruz. Biz her şeyden önemlisi şehrin önüne takoz olmuyoruz. Biz çözüm odaklı bir eser ortaya koyuyoruz. Herkes konuşabilir, eleştirebilir. Bir doğruysa ders alırız, yanlışsa da tebessüm eder geçeriz. Bir mahkeme süreci var ama biz yapmış olduğumuz işe inanıyoruz. Sonuçta hukuk devletiyiz mahkeme bir karar verecek ama biz emin adımlarla bu şehir için üretmeye, sorunları çözmeye devam edeceğiz. “ dedi.

BOŞ LAFLARLA KAYBEDECEK VAKTİMİZ YOK

Sivas için çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Bilgin, “Vaktin dar milletimiz için hayalimizin ve işimizin çok olduğuna inanıyorum. Boş işlerle, boş laflarla geçirecek hiçbir vaktimiz yok. Dezenformasyon, yalan ve manipülasyon mesleği olmuş kişi, kurum ve kuruluşlarla hiçbir zaman işimiz olmadı ve olmayacaktır. Bizim bu anlayışa cevap verecek vaktimiz de yoktur. Ne geçmişlerinde ne de bugünlerinde ülkenin ve şehrin hayrına yaptıkları hiçbir yatırımları, hiçbir başarıları, hiçbir projeleri olmayanların milletimiz gayet iyi takip ediyor. Biz en büyük şerefi en büyük payeyi ve en büyük siyasetin milletimize eser kazandırmak, hizmet etme, milletimizin ve ülkemizin itibarını yükseltme olduğu inancıyla gece, gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. İnsanların kalbinden kopup gelen bir Allah razı olsun nidasından daha büyük bir mükafat bilerek yönetim ve siyasette gönül seferberliği anlayışıyla yolumuza devam ederiz. İnşallah aynı inançla da devam edeceğiz. Bize dualarıyla, ferasetleriyle güç veren her daim dualarını arkamızda hissettiğimiz milletimizin duası bizim en büyük mükafatımızdır.” diye konuştu.

ŞİARIMIZ GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİDİR

Başkan Bilgin,  “Biz her daim milletimizin umudu olmuş kadroların bir neferi hep geleceği hedefledik. Bizim hayalimizde geleceğe dair en büyük meselemiz hiçbir zaman sadece seçimleri kazanmak olmamıştır” diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bizim meselemizde, kavgamızda her şart altında milletimize daha faydalı, daha fazla hizmet götürebilme şehrimizi, ülkemizi geliştirebilmektir. Millete hizmet aşkıyla sloganımız hep işimiz, vaktimizden çok olmuştur. Gece, gündüz memlekete hizmet aşkıyla durmadan, usanmadan, yorulmadan çalışmaya söz vererek çıktığımız bu yolda derdimizde, sevdamızda Sivas oldu. Biz başkalarını konuşmayacağız. Başkalarının bizi konuşacağı işler yapacağız. Yerinde yapılan, hizmete değer katacak her eleştiri, bizim için hep değerli olmuştur. Yol gösterici olmayan, ortaya bir şey koyamayıp, üretmeyip organize etmeyip ama biri yapsın da ben bir kulp bulayım diye bekleyenlerin eleştirisine sadece tebessüm edip işimize bakmaya devam edeceğiz. Biz planlayacağız az konuşup çok çalışarak adımıza konuşacak eserler inşa etmeye devam edeceğiz. Hiçbir zaman koltuktan güç alan insanlar olmadık. Oturduğumuz koltuğa güç katmaya gelen kadronun bir parçasıyız ve böyle olduğumuz içinde tam 20 yıldır milletimizin desteği ve duası bizimle oldu. İnşallah 2023 seçimlerinde de bir kez daha milletimizle birlikte Türkiye’nin Yüzyılını inşa etmeye hep birlikte devam edeceğiz. Günün sonunda kararı da, karnemizi de milletimiz verecektir. Bizim vaktimiz dar, işimiz çok. Hiçbir zaman küsmeye, darılmaya hakkımız yok. Çünkü bizim bu şehre de, millete de bir borcumuz var. Şiarımız gönül belediyeciliğidir. Halkımızla aramıza bürokratik dualar örmüyoruz. Var ise yıkıyoruz yıkmaya da devam edeceğiz. Devletin dininin adalet olduğunun prensibinden asla vazgeçmeyeceğiz. Sıkıntılar karşısında yılmayacağız, çalışmaya devam edeceğiz. Geçmişe değil geleceğe odaklanacağız. Bu anlayışla 4 yılımızı geçirdik. “

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü