USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

VALİ, KURS VE OKULLARI İNCELEDİ

VALİ, KURS VE OKULLARI İNCELEDİ

VALİ, KURS VE  OKULLARI İNCELEDİ
05-10-2017 07:59
Google News

Nurettin ÇUKURYURT/

Vali Davut Gül, yapımı tamamlandığında Kur´an Kursu hizmetinin yanı sıra 4-6 yaş Kur´an Kursu ve din görevlilerinin hizmet içi eğitimlerini görecekleri Eğitim Merkezi´ni inceledi.

Yapımı tamamlanma aşamasına gelen ve 470 metrekare üzerine 5 kat olarak inşa edilen Kadı Burhaneddin Kur´an Kursu´nun güzel bir eser olduğunu söyleyen Vali Gül, emeği geçen herkese teşekkür etti. İncelemeye Vali Gül´e Müftü Recep Şükrü Balkan da eşlik etti.

ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı Dikimevi Caddesi üzerindeki Kadı Burhaneddin Kur´an Kursu´nun ardından okul ihtiyacı olan alanlarda arazi ve çevre koşullarını inceleyen Vali Davut Gül, Vali Aydın Güçlü ilk ve ortaokul öğrencileri ile bir araya geldi.

İlk olarak Altuntabak Mahallesi´nde arazi ve çevre koşullarını inceleyen Vali Gül, alternatif yerler üzerinde saha incelemesi yaptı, ardından da öğrenciler ile bir araya gelerek, ?Geleceğimizin teminatı yavrularımızın sevinç ve heyecanları görmeye değerdi, çocuklarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum? mesajı verdi.


 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü