USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Vekil Adayı Güler Sahada Çalışıyor

AK Parti Sivas 1’nci sıra milletvekili adayı Abdullah Güler 14 Mayıs seçimi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şehit ailelerini ve gazileri ziyaret eden Güler, yeni evlenen çiftçilerin düğünlerine katılarak mutluluklar diledi.

Vekil Adayı Güler Sahada Çalışıyor
25-04-2023 10:52
SİVAS
Google News

Tuğba SARIKAYA

14 Mayıs seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda saha çalışmalarına hız veren Güler, AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi ile Kemal ve Dilek Akıncı çiftinin oğulları Recep Akıncı, Tayyip Akıncı ve Erdoğan Akıncı’nın sünnet merasimine katıldı.

Gazi ziyaretleri de gerçekleştiren Güler, ‘’Kahraman gazilerimiz Kubilay Çiçek, Harun Altıntaş ve İbrahim Kayaş’ı evlerinde ziyaret  ettik. Milletimiz, bayrağımız, vatanımız ve devletimiz için canlarını ortaya koyan Kahraman Gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.’’ dedi.

Güler ve beraberindekiler daha sonra Şehit Jandarma Çavuş Ömer Daştan ve Şehit Piyade Er Adem Koç'un ailelerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Güler ‘’ Şehit ailelerimizi ziyaret ederek bayramlaşmamızı gerçekleştirdik. Milletimiz, bayrağımız, vatanımız ve devletimiz için toprağa düşen şühedamızı rahmetle anıyorum.’’ diye konuştu.

Daha sonra Arzu ile Taha Yasin Karadağ ve Çayyurt Mahalle Başkanı Yusuf Yılmaz’ın oğlu Çağrı ile Ayşe Gündoğan çiftinin ve düğün merasimine katılan Güler, genç çiftlere ve ailelerine mutluluklar diledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
06.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü