USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

VEKİLLER TALEPLERİ DİNLEDİ

VEKİLLER TALEPLERİ DİNLEDİ

VEKİLLER TALEPLERİ DİNLEDİ
01-08-2019 01:04
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

AK Parti Teşkilatları İl İstişare toplantısında bir araya geldi. Şarkışla ilçesinde düzenlenen toplantıya AK Parti Milletvekilleri İsmet Yılmaz, Habib Soluk ve Semiha Ekinci ile Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu, İl Genel Meclis Başkanı Hakan Akkaş, İlçe Belediye Başkanları ve İlçe Teşkilat Başkanları katıldı.

Aşık Veysel Kültür Merkezinde düzenlenen programda Belediye Başkanları ve Teşkilat mensupları ilçeleri ile ilgili talepleri Milletvekillerine iletti. Toplantıda merkez ve ilçelere yapılan yatırımlar, devam eden ve yapılması planlanan projelerde masaya yatırılarak değerlendirildi.

AK Parti Milletvekilleri tüm ilçe temsilcilerine tek tek söz vererek, ilçelerdeki devam eden yatırımlar hakkında bilgi alıp, eksiklikler ve yapılması gereken projeler hakkında da fikir alış verişinde bulundu.

TOPLANTILAR

DEVAM EDECEK

Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu, belirli periyotlarla istişare toplantılarının gerçekleştirileceğini ifade ederek, devam eden projelerin takipçisi olacaklarını ve ilçelerden gelen talepler için ise zaman kaybetmeden girişimlerde bulunulacağının altını çizdi.

İl İstişare Kurulu toplantısı hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü