USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

"YAPILABİLECEK HER ŞEYİ YAPTIK"

"YAPILABİLECEK HER ŞEYİ YAPTIK"

30-10-2018 07:59
Google News

?Cumhurbaşkanımız, son Başbakanımız ve eski Bakanımız Yılmaz´ın destekleriyle Sivas´ta son 2,5 yıl içerisinde 25-30 yılda eğitimden-sağlığa yapılabilecek her işi yaptık, yapıyoruz, planladık, yapılacak? diyen Vali Gül, ?Sivas´ta önemli aşama kaydedildi. Gönül isterdi ki, şehir meydanı da bitmiş olsun ama çalışmalar devam ediyor, planlamalar yapıldı, bir-iki yıl sonra her şeyin halledilmiş olduğu görülecek. Gelen arkadaş bu süreci devam ettirecek? dedi.

?CUMHURBAŞKANIMIZIN TASARRUFU? DEDİ

Valilik deneyiminin ilk dönemini Sivas´ta geçirdikten sonra taltif edilerek Büyükşehir olan Gaziantep´e atanan Vali Gül, tayiniyle ilgili değerlendirmede ?Sayın Cumhurbaşkanımızın tasarrufu, şimdi Gaziantep´te görev yapacağız. Elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Sivas´tan memnun ayrılıyorum? dedi.

HAYDAR ALDIKAÇTI

Vali Davut Gül, ?Sivas´ta yapılabilecek her şeyi yaptık, gönül isterdi ki şehir meydanı bitmiş olsun ama çalışmalar devam ediyor, planlamalar yapıldı, bir-iki yıl sonra her şeyin halledilmiş olduğu görülecek. Gelecek arkadaşımız bu işleri devam ettirecek? dedi.               

Valilik döneminin ilkini Sivas´ta geçirdikten sonra Gaziantep´e atanması nedeniyle dün gazetemize veda ziyaretinde bulunan ve Yazı İşleri Müdürümüz Haydar Aldıkaçtı´nın ?Sivas´ta şunu da yapsaydık iyi olacaktı dediğiniz bir şey var mı?? sorusuna, ?Cumhurbaşkanımız, son Başbakanımız ve eski Bakanımızın desteğiyle Sivas´ta yapılabilecek her şeyi yaptık, yapılıyor, yapılacak, planlamaları gerçekleşti. Gönül isterdi ki, şehir meydanı tamamen bitmiş olsun. Orduevi kalkacak, Halk Eğitim kalkacak, burada 30 ilerleme sağlandı, çalışmaları devam ediyor. Eğitimden-sağlığa iki buçuk yılda 25-30 senede yapılacak iş yapıldı. Çok önemli problemler çözüldü, planlamaları yapıldı. Meseleler yoluna girdi. İki yıl içinde her hizmet görülecek?dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZIN TASARRUFU

Vali Gül, Gaziantep´e atanmasıyla ilgili olarak ta, ?Sayın Cumhurbaşkanımızın tasarrufudur, şimdi Gaziantep´te görev yapacağız. Elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Sivas´tan memnun ayrılıyorum? diye konuştu.

YOLCULUK PAZARTESİ

Gaziantep´e tayin olan Vali Davut Gül 5 Kasım Pazartesi günü saat 10´da Valilik önünden uğurlanacak. Veda ziyaretlerini yoğun tempoda devam ettiren Vali Gül, yeni görev yeri olan Gaziantep´e gitmek üzere Pazartesi günü Valilik önünden yola çıkacak. Yeni Vali Salih Ayhan´ın da Pazartesi şehrimize gelerek görevine başlaması bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü