USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

YAPTIKLARI YASAL MI?

YAPTIKLARI YASAL MI?

YAPTIKLARI YASAL MI?
05-10-2021 07:00
Google News

Haber MERKEZİ

Kangal Balıklı Kaplıca’nın İşletmecisi Fuat Ünsal Sivas'ta insanların toplu halde havuza girmesi birtakım enfeksiyon risklerini oluşturuyor’ diyen İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Erdal Polat’ın açıklamalarına tepki gösterdi. Ünsal, “Orijinal doğal kaplıcayı bırakıp suyunun ne olduğu belli olmayan yerleri bir doçent ballandırarak anlatmış. Bu değerin yeri sonuçların alındığı yer Sivas Kangal’dır.” dedi.

Sivas Kangal ilçesinde bulunan dünyaca ünlü doktor balıklar kaplıcadaki suyuyla beraber uyguladığı tedavi yöntemiyle birçok hastalığa iyi geldiği biliniyor. Sivas’ın dünyaca ünlü değerini özellikle Ege ve Akdeniz bölgesindeki birçok otel turizm amaçlı yasal olmamasına rağmen kullandığı biliniyor. Kentimizin önemli bir değeriyle ilgili İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Erdal Polat’ın açıklamaları tepkilere neden oldu. Sivas’ta insanların havuzlara toplu girdiğini bu yüzden de enfeksiyon hastalıklarına neden olabileceğini iddia ederek Kangal Balıklı Kaplıca’yı eleştirel cümleler kuran Polat’ın sözlerine cevap Balıklı Kaplıca’nın İşletmecisi Fuat Ünsal’dan geldi. Ünsal, Polat’ın açıklamalarına tepki göstererek, “Orijinal doğal kaplıcayı bırakıp suyunun ne olduğu belli olmayan yerleri bir doçent ballandırarak anlatmış. Bu değerin yeri sonuçların alındığı yer Sivas Kangal’dır.” dedi.

Doktor balıkların nasıl alınıp, nereden temin edilip İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne nasıl götürüldüğü bilinmiyor. Bu balıkların yerinin ve tedavi merkezinin Kangal Balıklı Kaplıca olduğu herkes tarafından biliniyor. Hastanenin bu tedaviyi orada uygulaması yasal mı merak ediliyor.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü