USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Yeni “Yiğidolar” Yetişiyor

Sivas Demirspor Kulübü futbol yaz okulu deneyimli antrenörler nezaretinde aralıksız devam ediyor. Sivas Demirspor tesislerinde yapılan idmanda sporcuların performansları teknik heyetten tam not aldı.

Yeni “Yiğidolar” Yetişiyor
24-07-2024 11:20
SİVAS
Google News

HAKAN KALELİ

Sivas Demirspor Kulübü, yaz spor okulları içerisinde yer alan futbol okulunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Futbol branşına katılan sporcular Antrenörleri Samet Yıldırım ve Kaleci Antrenörü Adem İbicek yönetiminde çalışmalarını Sivas Demirspor tesislerinde yaptılar.

Yapılan idmanda çocuklara istasyon, topla birlikte çalışma, pas ve şut tekniklerini gösteren antrenörler, çocukların performansını da beğendiler.

8 TEMMUZ’DA BAŞLADI

8 Temmuz’da başlayan Sivas Demirspor Kulübü Yaz Spor Kursu 16 Ağustos’ta sona erecek. Yaz Kurslarına 2012-2017 arası doğumlu sporcular katılıyor. Haftanın belirli günlerinde deneyimli antrenörler nezaretinde yapılan idmanlar izleyenlerin beğenisini de kazanıyor.

BAŞKAN KARADAĞ’DAN AÇIKLAMA

Türasaş Sivas Bölge Müdürü ve Sivas Demirspor Kulübü Başkanı Atanur Karadağ, yaz spor okullarıyla ilgili yaptığı açıklamasında Sivas Demirspor Kulübü’nün 84 yıllık mazisinin başarılarla ve güzel anılarla dolu olduğunu ifade etti. Karadağ, “Kulübümüzün kuruluş gayesi ve ortaya koyduğu vizyonu, misyonu nettir. Çok fazla spor yapma şansı bulamayan çocuklarımızı mahalle ve sokak aralarında keşfederek, bedensel ve zihinsel gelişimlerine vereceğimiz sportif ve ahlaki eğitimle destek olmak topluma kazandırmaktır. Bugün futbol branşındaki sporcularımızın birinci hedefi; Türk futboluna hizmet etmiş olan Doğan’lar, Sabri’ler, Yusuf’lar ve Muhammed’ler olmaktır. Başkan Karadağ, her sezon yaz tatili döneminde olduğu gibi Kulübümüz bünyesinde bu sezonda yine Futbol, Basketbol, Güreş, Taekwondo gibi farklı branşta yaz okulu açtık” dedi.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
06.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü