USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

“YENİ BİR SERİ BAŞLAYACAK”

“YENİ BİR SERİ BAŞLAYACAK”

“YENİ BİR SERİ BAŞLAYACAK”
07-10-2021 07:00
Google News

NURETTİN ÇUKURYURT

Süper Lig’in 9. haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, açıklamalarda bulundu.

Çalımbay, 2-1’lik Beşiktaş maçı, takımın genel durumu ve 9. haftada Antalyaspor ile oynayacakları maça ilişkin konuştu.

“TELAFİ EDECEĞİZ”

Beşiktaş maçını değerlendirerek sözlerine başlayan Çalımbay, “Biz de, Beşiktaş da maçı kazanmak için sahaya çıktı. Bizim de 3 puan ihtiyacımız vardı, Beşiktaş’ın da. Kadrolar geldikten sonra her türlü tedbirimizi aldık ama yemememiz goller yedik. Bunlar maçtan önce konuştuğumuz şeylerdi. Beşiktaş’ın ileride oynayan 3 oyuncusu da çok tehlikeli. Ama maalesef 2 kanat golü yedik. Buna rağmen oyun disiplininden kopmadık. Maçın kırılma anı da Pedro’nun boş kaleye atamadığı goldü. Biz içeride de dışarıda da gol atmak için oynayan bir takımız. Her türlü riski aldık. Ama Beşiktaş’a bu pozisyonları bırakırsan, buradan mağlubiyetle ayrılırsın. Biz teknik ekip olarak güzel şeyler de gördük bu maçta. Puan almak için gelmiştik ama telafi edeceğiz sonrasında” dedi.

“TAKIMIMA İNANIYORUM”

Yeni bir seri başlatmayı hedeflediklerini söyleyen deneyimli çalıştırıcı, “Takımımdan memnunum genel anlamda. Beşiktaş maçında sonuna kadar mücadele ettik. Kırılma anı Pedro Henrique’nin boş kaleye topu atamamasıydı. Her şeyi göze aldı. Zaten içeride ve dışarıda kazanmak istiyoruz. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Biz bu sene lige çok erken başladık Avrupa maçları oynadık. Daha sonra talihsiz sakatlıklarımız oldu. Ama yeniden bir seri başlatacağız. Ben takımıma inanıyor ve güveniyorum” ifadelerini kullandı.

“TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET”

Çalımbay son olarak, Antalyaspor ile oynayacakları maça değindi. Çalımbay, “Önümüzde şimdi Antalyaspor maçı var. Bizim için zorlu bir maç olacak. Maçtan galibiyetle ayrılmak tek düşüncemiz. Rakibi yenip yeni bir seri başlatmak istiyoruz. Zor geçecek ancak bunun üstesinden gelebilecek kapasitede bir takımız. Hazırlıklarımıza bugün başlıyoruz. Maça iddialı ve sıkı bir şekilde hazırlanıp elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü