USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yeniden başkanlığa seçildi

Yeniden başkanlığa seçildi

Yeniden başkanlığa seçildi
08-02-2022 07:00
Google News

Uğur YİĞİT

4 Eylül Spor Salonunda gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanı Beşir Köksal yaptı. Saygı duruşunda bulunulduktan ve ve istiklal marşı okunduktan sonra konuşan SESOB Başkanı Beşir Köksal, esnaf teşkilatının büyük bir aile olduğunu, genel kurulların da teşkilata yakışır bir şekilde yapılması gerektiğini ifade ederek, Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanlığına aday olan üç adaya da başarılar diledi. 

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Özfidan tarafından yönetim, denetim kurulu raporları, bilançolar, gelir ve giderler okunduktan sonra üyeler tarafından ibra edildi

Dilek ve temenniler bölümünde mevcut başkan Mehmet Akgül konuşma yaparak, üyelere ve esnafların sorunlarıyla yakından ilgilenen SESOB Başkanı Beşir Köksal’a teşekkür ettikten sonra görevde bulunduğu süre içerisinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Oda başkanlığına aday olan Mehmet Tutuman ve Kenan Arslan ise seçilmeleri halinde yapacakları hizmetler ve çalışmaları anlatarak üyelerden destek istediler.

Yapılan genel kurul sonrasında uzun bir süredir oda başkanlığını yürüten Mehmet Akgül 332 oy alarak yeniden başkanlığa seçilirken Mehmet Tutuman 241, Kenan Arslan ise 155 oy aldı.

Genel kurul sonrasında üyelere teşekkür eden Yiyecek Maddelere Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Akgül, oda mensubu üyelerin sorun ve sıkıntılarıyla ilgilenmeye ve çözümü için gayret göstermeye devam edeceğini ifade etti

 

   

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü