USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

YEREL MECLİS´TEN BİRLİK MESAJI

YEREL MECLİS´TEN BİRLİK MESAJI

YEREL MECLİS´TEN BİRLİK MESAJI
15-04-2019 07:54
Google News

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulkadir Demirel; ?24. Dönem Meclis Üyeleri olarak aynı çatı altında büyük bir birliktelik içerisinde yapacağımız tüm hizmetlerde ortak akıl ve birlikte hareket edeceğimizi umuyorum.?

MHP Grup Başkanvekili Bekir Tanyıldız; ?Seçimden sonra parti rozetlerimizi çıkararak İl Genel Meclisi Üyesi rozetimizi taktık. Bundan sonra ilimize, ilçelerimize, köylerimize hizmet etme konusunda yarışacağız.?

CHP İl Genel Meclis üyesi Sadık Güller; ?Biz bir aile olduk. Sivas´ımıza, ilçelerimize, köylerimize hizmet etmek için seçilen kişileriz. Hepimizin gayesi amacı bir. İlimize hizmet etmenin koşullarını oluşturabilmektir.?

BBP İl Genel Meclis üyesi Ömer Yeğin; ?24. Dönem´in birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağını başta Meclis Başkanımız Hakan Akkaş olmak üzere grup başkan vekillerimiz göstermiştir.?

 

Hayrullah AĞKAŞ

31 Mart seçimlerinin ardından İl Genel Meclisi´ne seçilen siyasiler, dün yapılan oturumla Nisan ayı toplantılarını tamamladı. Hakan Akkaş Başkanlığı´nda yapılan ve çeşitli gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantı sonunda söz alan İl Genel Meclis üyeleri ilimizin en ücra köşesine kadar hizmet konusunda birlik ve beraberlik mesajları verdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulkadir Demirel, ?Umuyorum ki 24. Dönem İl Genel Meclisimiz, 23. Dönem İl Genel Meclisimizin yapmış olduğu hizmetlerin üstüne değerli hizmetler katarak çalışmalarını sürdürecektir? dedi.

Sivas´ın coğrafi anlamda geniş bir toprağa sahip olduğunu belirten Demirel, ?Ülkemizin içerisinde bulunduğu durum da ortada. En adil şekilde her toprağına, her metresine eşit bir şekilde hizmet götürmeye çalışacağız. 24. Dönem Meclis Üyeleri olarak aynı çatı altında büyük bir birliktelik içerisinde yapacağımız tüm hizmetlerde ortak akıl ve birlikte hareket edeceğimizi umuyorum. Şimdiden arkadaşlarımın hepsine hoş geldiniz diyorum? diye konuştu.

?PARTİ ROZETİMİZİ ÇIKARDIK?

MHP adına söz alan Grup Başkanvekili Bekir Tanyıldız ise ?31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde MHP olarak 7 ilçe belediye başkanlığı, 3 belde belediye başkanlığı, 7 de il genel meclisi üyeliği kazandık. Hepsini yürekten tebrik ediyorum. Allah yardımcımız olsun. Dava arkadaşlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Maalesef birkaç ilçede de küçük farklarla kaybettik. Ama cumhur neye karar vermişse başımız gözümüz üstüne diyoruz? dedi.

Meclisin genel yapısında ise önceki dönemden 6 Meclis üyesinin 24. Dönemde tekrar görev aldığını belirten Tanyıldız, ?24. Dönem´de görev yapacak olan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Pozitif ayrımcılık yapılarak meclise giren 2 hanımefendiye de ayrıca hayırlı olsun diyorum. Seçimden sonra parti rozetlerimizi çıkararak İl Genel Meclisi Üyesi rozetimizi taktık. Bundan sonra ilimize, ilçelerimize, köylerimize hizmet etme konusunda yarışacağız. Yapacağımız her işte söyleyeceğimiz her sözde Cumhur İttifakına uygun düşecek şekilde davranmalıyız. İlimizde ittifak yapılmasa da bizler bu diğer illerde yapılan ittifakı göz önüne alarak davranacağız. Bu yeni dönemin partilerimize, seçmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum? ifadelerini kullandı.

?HEPİMİZİN GAYESİ

HİZMET ETMEK?

CHP´li Meclis üyeleri adına söz alan Sadık Güller de ?Biz bir aile olduk. Her birimiz 31 Mart´tan önce partilerin temsilcileri olarak görev yapıyorduk. 31 Mart akşamı seçimler bitti. Sivas´ımıza, ilçelerimize, köylerimize, mezralarımıza hizmet etmek için seçilen kişileriz. 43 İl Genel Meclisi olarak burada hepimizin gayesi amacı bir. İlimize hizmet etmenin koşullarını oluşturabilmektir? dedi.

CHP olarak muhalefet kanadından meclise seçildiklerini belirten Güller, ?Bizlerin görevi gördüğümüz eksiklikleri doğruya çekebilmek ve iktidar partisinin doğrularını da burada söyleyebilmek, paylaşabilmektir. CHP olarak düşüncemiz şu. Ramazan´dan sonra Sivas adına bizi Ankara´da temsil eden milletvekillerimizi, bakanlarımızı, Sivas´ımızın 43 İl Genel Meclis Üyesi olarak taleplerimizi, yapılabileceklerimizi bizler taşın altına elimizi koyduğumuzu kendilerine bildirmek, onlardan da kollarını değil başlarını bu taşın altına koymalarını isteyeceğiz. Hepimiz madem ilçelerimiz, köylerimiz için varsak bizlerin taleplerini de göz ardı etmeden bizleri dinlemelerini bizlere yardımcı olmalarını isteyeceğiz. İşimiz çok kolay değil. Çünkü coğrafya dağınık, köy sayısı mezra sayısı fazla. Nüfusumuz düşük. Gelen ödenekler belli. Eşit ve adil bir şekilde dağıtmanın yollarına bakmak zorundayız. Bunu yaparken de hukuka dayalı bir sistem içerisinde çalışmak istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerine siz değerli meclis üyelerimize Allah kolaylık versin diyorum? şeklinde konuştu.

Büyük Birlik Partisi adına söz alan Meclis üyesi Ömer Yeğin ise ?24. Dönem´in birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağını başta Meclis Başkanımız Hakan Akkaş olmak üzere grup başkan vekillerimiz göstermiştir. Bu hususta şehrimize vereceğimiz hizmetlerden dolayı 5 yıl süre ile inşallah bugünkü gibi devam edeceğine inanıyorum? diye konuştu.

Sonrasında söz alan İl Genel Meclis üyeleri Müslüm Gürbüz, Hikmet Kuruçay, Dadaloğlu Karakoyun, Hamza Öztoprak, Emin Ünlüer, Yalçın Akkaya ve Ziya Şahin de birer konuşma yaparak, ilimiz kırsalına en iyi hizmeti götürebilmek adına birlik ve beraberlik içerisinde olunmasına dikkat çektiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü