USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

YETİMLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN İFTAR

YETİMLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN İFTAR

YETİMLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN İFTAR
19-05-2018 07:56
Google News

Gökhan KARA /

Sende Gülümse Derneği tarafından geleneksel iftar programı düzenlendi.

Derneğin bahçesinde düzenlenen iftar programına yetimler, aileleri ve onların hamilerinin yanı sıra, öğrenciler ve engellilerde katıldı.

Sende Gülümse Derneği Şube Başkanı Pehlül Polat, yaptığı konuşmada birlik, beraberlik ve yardımlaşmanın önemine değindi.

?HERKESİ İFTAR SOFRAMIZA DAVET EDİYORUZ?

Polat, ?Sende Gülümse Derneği olarak bu yıl 3´ncüsünü gerçekleştirdiğimiz Ramazan etkinliklerimizi devam ettiriyoruz. Düzenlediğimiz Ramazan etkinliklerinde tamamen Sivas´ta bulunan Dezavantajlı ailelerimizi misafir ediyoruz. Sponsor olan dostlarımızda aynı soframızda bulunuyor. Biz bütün Sivas halkımızı da soframıza davet ediyorum. Özellikle zengini ve fakiri ile aynı sofrada yemek yemenin, aynı sofrayı paylaşmanın inancı doğrultusunda bu güzel ortamı yaşamaya davet ediyorum? dedi.

?RAMAZAN AYI BOYUNCA İFTAR VERECEĞİZ?

Polat, Ramazan ayı boyunca iftar vereceklerini belirterek, ?Biz Ramazan ayı boyunca kapımızı herkese açtık. Hafta içi her gün isteyen kişi iftar soframızda bizlere eşlik edebilir. Buraya gelen hastalarımız, engellilerimiz var. Biz bu kişileri de unutmayarak evlerine yemek götürüyoruz. Çalışmalar Ramazan ayı boyunca davet edecektir. Bize destek olan tüm hayırseverlere, sponsorlara gerçekten teşekkür ediyoruz. Yardım etmek isteyen hayırsever arkadaşlarımızı da derneğimize bekliyoruz. Ramazan´ı Şerif´imizin tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum? diye konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
05.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü