USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

BİR DESTAN DAHA YAZDI

BİR DESTAN DAHA YAZDI

BİR DESTAN DAHA YAZDI
03-12-2018 07:57
Google News

               Sahasında ligin dibindeki Rizespor´a puan kaptıran Sivasspor, Karakartal´dan sonra Lider Başakşehir´i de, suskun golcüsü Muhammet Demir´in attığı golle mağlup ederek hem şimşekleri yeniden üzerine çekti, hem de altın değerinde üç puan aldı.

                NURETTİN ÇUKURYURT/

                Sivasspor, İstanbul´da destan yazmaya bu kez ligin lideri Başakşehir´i tek golle mağlup ederek devam etti. Maçın büyük bölümünde dirençli bir futbol ortaya koyan Yiğidolar, 35.dakikada haftalardır suskun olan golcüsü Muhammet Demir ile öne geçtiği maçı kazanmayı başardı. Sivasspor bu sonuçla, hem yine haftanın takımı oldu, hem de altın değerindeki üç puanla hanesindeki rakamı 17´ye çıkardı.

                Teknik Direktör değişikliğinden sonra daha iyi mücadele verdiği gözlenen, ancak geçen hafta sahasında ligin son sırasındaki Rizespor´a puan kaptıran Sivasspor, zorlu Başakşehir deplasmanından tek golle 3 puan alarak döndü.

                Maça iyi başlayan ve 6´ncı dakikada Robinho ile Başakşehir kalesini yoklayan Sivasspor, özellikle orta sahada NDinga, Hakan Arslan ve Robinho´nun katkısıyla ev sahibi ekibin oyununu kilitlemeyi başardı. Soldan Uğur ve Emre ile yüklenen Sivasspor, Torje ile sağdan geliştirdiği ataklarla dirençli bir futbol ortaya koydu.

                Sivasspor, 35´nci dakikada haftalardır suskun olan golcüsü Muhammet Demir´le öne geçti. Torje´nin sağ kanattan derinlemesine pasıyla buluşarak ceza sahası önünde sert vuran Muhammet Başakşehir ağlarını havalandırdı. 0-1

                Devrenin kalan süresinde de topla daha çok oynayan ve daha iyi mücadele eden Sivasspor, deplasmanda soyunma odasına tek gol üstünlüğü ile gitti.

                DİRENDİ KAZANDI

                İkinci yarıya da iyi başlayan ve özellikle orta sahada rakibi lider Başakşehir´e geçit vermeyen ve topu daha çok ayağında tutmayı başaran Sivasspor 58´de de, genç yıldızı Emre Kılınç ile mutlak golden oldu.

                60´dan sonra Abdullah Avcı´nın Adobayer takviyesine, Medjani ve RyBalka´yı sakatlanan Muhammed´in yerine sahaya süren Sivasspor´da teknik yönetimde saha kenarında oyuna sık sık müdahale ederek, takımın kapanmamasına ve direncinin artmasına etken oldu.

                70´den sonra tamamen ev sahibi lider Başakşehir´in baskısı altında geçen maçta mutlak gol kaçıran yine Sivasspor oldu. Kontratakta sol kanattaki Robinho´nun sağa açtığı topa müsait durumdaki Emre´nin vurmasına Başakşehir defansı engel oldu. Sivasspor son dakikaları ceza sahasında geçen maçta Başakşehir´e fırsat vermeyerek 3 puana sahip olan taraf oldu ve İstanbul´da adeta bir destan daha yazarak döndü, taraftarını sevince boğdu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
05.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü