USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

YILDIZ; ?BAŞARIMIZ DAHA DA YÜKSELECEK?

YILDIZ; ?BAŞARIMIZ DAHA DA YÜKSELECEK?

YILDIZ; ?BAŞARIMIZ DAHA DA YÜKSELECEK?
05-10-2017 07:36
Google News

Nurettin ÇUKURYURT/

Cumhuriyet Üniversitesi´nde Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent kadrolarına atanan öğretim üyeleri için program düzenlendi.

Kampus içerisindeki çok amaçlı salonda gerçekleştirilen programı Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ünal Kılıç, Prof. Dr. Ali Taşkın, Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Recep Toparlı, Yrd. Doç. Enis Baha Biçer, Yrd. Doç. Taner Çifçi, Genel Sekreter Doç. Dr. Hakan Yekbaş ve atamaları yapılan akademik personel katıldı.

?ÜNİVERSİTE GÜÇ KAZANIYOR?

Bir yıl içerisinde 7´nci kez akademik unvan değişikliği programı düzenlendiği bildiren Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, bu atamalarla birlikte üniversitenin başarısının daha da yükseleceğini belirterek, ?Sizlerle birlikte Üniversitemiz daha da güç kazanıyor. Yardımcı doçentlerimiz geliyor taze bir kan, doçent oluyorlar, profesör oluyorlar. Artık ilmin en üst seviyesine geliyorlar, daha güzel şeyler üretecekler, bilimsel çalışmalar yapacaklar. Bu da Üniversitemizin başarısını yükseltecek. Sizlerle irtibatta olmak istiyoruz, sizleri dinlemek istiyoruz, sizlerin de bize söylemek isteyeceği şeyler vardır. Biz burada öğrencilerimiz ve akademisyenlerimizle bir şeyler yapmak istiyoruz. Akademisyenlerimize hep şunu söyledik, bilimsel çalışmalarınızda her zaman yanınızdayız. Ne yapmanız gerekiyorsa lütfen bildirin. Şu ana kadar yaptığımız bu çalışmalarda eksiğimiz olmadı. Buradaki amacımız Cumhuriyet Üniversitesi´nin bir mensubu olduğumuzu, ona sahip çıkmamız gerektiğini hep birlikte göstermek. Ben tekrar hepinizi kutluyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin. Güzel çalışmalara imza atacağınızı biliyoruz? diye konuştu.

Program sonrası Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, unvanı değişen öğretim üyelerine belge ve hediye takdim etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü