USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

YILDIZELİ´Nİ DENETLEDİ

YILDIZELİ´Nİ DENETLEDİ

YILDIZELİ´Nİ DENETLEDİ
27-02-2018 07:34
Google News

Nurettin ÇUKURYURT

Vatandaşların taleplerini dinlemek ve yapılan yatırımları yerinde görmek için ilçe ziyaretlerini sürdüren Vali Davut Gül, Yıldızeli ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu.

Yıldızeli´ne giderkenı Köklüce köyüne uğrayarak, vatandaşlarla bir araya gelen Vali Gül, köy okulunda istek ve talepleri dinledi, daha sonra da Yıldızeli ilçesine bağlı Bayat, Mumcu ve Karacaören köylerini ziyaret etti. Bayat köyünde 2007 yılında Şırnak´ta şehit düşen Kadir Doğan´ın ailesinin evine konuk olan Vali Davut Gül, bir süre sohbet ederek taleplerini dinledi. Daha sonra köyde yapımı tamamlanan kilitli parke taşı yolları ve altyapı çalışmalarını inceleyen Gül, her yıl olduğu gibi bu yıl da kırsalda önemli çalışmalar yapılacağını ifade ederek ?İmkânlar ölçüsünde köylerimizin eksikliklerini gidermeye çalışıyoruz. Yıldızeli köylerine 220 bin metrekare parke taşı verildi. Bu çok iyi bir rakam. İnşallah daha da güzel çalışmalar yapılacak. Hizmeti köylünün ayağına götüreceğiz. Amacımız kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarının yükseltilmesidir.? dedi. Köy ziyaretlerinin ardından Yıldızeli ilçe merkezine geçen Vali Gül, inşaat aşamasındaki kamu yatırımlarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Geçtiğimiz yıl yapılan İmam Hatip Ortaokulunu da gezen Gül, okul içerisinde DAP Bölge Kalkınma İdaresi tarafından yaptırılan sinema ve tiyatro salonunu inceledi. Eski ilçe devlet hastanesi binasının bulunduğu alanı da gezen Gül, yapılması planlanan yeni hükümet konağıyla ilgili de Kaymakam Yusuf Cankatar´dan brifing aldı. Yıldızeli Anadolu İmam Hatip lisesine de giderek, okul idarecilerinden eğitim durumu ve eksiklikler hakkında bilgiler alan Vali Gül, öğretmenevine geçerek, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgütlerinin başkanlarıyla bir araya geldi.

Gül, ilçeye yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Vali Davut Gül, son olarak ilçe merkezinde ikamet eden engelli Hacı Mehmet Utar´ı evinde ziyaret etti. Engelli Mehmet Utar´ın istek ve taleplerini not alan Vali Gül, imkânlar ölçüsünde gerekenlerin yapılacağını söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü