USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

YILLAR SONRA BULUŞTULAR

YILLAR SONRA BULUŞTULAR

YILLAR SONRA  BULUŞTULAR
28-08-2017 07:58
Google News

Gökhan KARA /

Eskiden Sivas Lisesi olan Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi önünde dün buluşan, aralarında ünlü sinema filmi Hababam Sınıfı´nda rol alan sevimli karakter Tuncay Akça, Kurtlar Vadisi filmi oyuncularından Bekir Aslantaş, Sazı konuşturan adam olarak tanının müzisyen Muzaffer Özdemir´in de bulunduğu 70 kişilik Sivas Lisesi mezunu gurup, hem okudukları okulu gezerek nostalji yaptı, hem de hasret giderdiler.

İlk olarak Cumhuriyet Meydanı´nda bulunan Atatürk anıtında saygı duruşunda bulunan ve İstiklal Marşını okuyan gurup, daha sonra bir dönem lise olan sonra Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi´ne çevrilen okullarını gezerek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sivas Lisesi mezunu olan Hababam Sınıfı oyuncularından Tuncay Akça, Hababam Sınıfı´nda geçen Sivas Lisesi sahnesini anlattı. Akça "Sivas Lisesi´nin bu toplantısında burada bulunmaktan büyük keyif aldım. Hababam Sınıfı´nda da Sivas Lisesi´nde okuyan bir öğrencinin Mahmut Hocaya söylediği sözleri de işledik " dedi.

Sinema ve Kurtlar Vadisi dizisi oyuncusu Bekir Arslantaş ise Sivas Lisesi mensupları derneğinin özel davetlisi olarak geldiğini kendisinin de Sivaslı olduğunu ifade ederek programa emeği geçenlere teşekkür etti.

Sivas Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Cüneyt Ergörün de, il dışından çok sayıda katılım olduğunu ifade ederek "Sivas Kültüründe tarih anılarla buluşuyor? projesi kapsamında çok sayıda il dışından katılım oldu. Müze olan okulumuzu gezdik. Daha sonra Sivas´ın tarihi mekanları gezeceğiz. Sivas Lisesi´nin şu anki binasını da ziyaret edeceğiz oradan da kültür merkezine geçerek anılar ve müzik programına katılacağız.?dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
03.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü