USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

YILMAZ :?HAYIR? TERÖRİSTLERİN YOLUDUR?

YILMAZ :?HAYIR? TERÖRİSTLERİN YOLUDUR?

YILMAZ :?HAYIR? TERÖRİSTLERİN YOLUDUR?
08-04-2017 07:45
Google News

Erhan CEYLAN/

16 Nisan´a kadar ilimizde referandum çalışması yürütecek olan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, partisinin düzenlediği Teşkilat Buluşması Vefa Yemeğinde ?Hayır´ teröristlerin yoludur, biz hiçbir zaman şer ittifakının yanında olmayız? dedi.

Önceki akşam yapılan programa Bakan Yılmaz´ın yanı sıra, AK Parti Sivas Milletvekilleri Mehmet Habip Soluk, Selim Dursun, Belediye Başkanı Sami Aydın, Ak Parti İl Başkanı Ziya Şahin,  partinin eski yöneticileri ve belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

?HAYIR, TERÖRİSTLERİN YOLUDUR?

Birlik ve beraberlik mesajların verildiği programda konuşan Bakan Yılmaz, ?Sivas´a daha iyi hizmet getirmenin yolu etkin ve daha güçlü yönetime kavuşmaktan geçiyor. Etkin ve güçlü bir yönetime kavuşmak içinde önümüzde bir fırsat var. 16 Nisan halk oylamasında ´evet´ oyu verdiğimizde Türkiye etkin ve güçlü bir yönetime kavuşacak. 16 Nisan´da önümüzde iki yol var. Birisi ´evet´ yolu, diğeri ´hayır´ yoludur. Şimdi bazı kardeşlerim diyorlar ki evet yolunda ´Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli var ben ondan dolayı evet vermeyeceğim diyor´ o kardeşlerime şunu söylerim. Evet yolunda Erdoğan ve Bahçeli var diye ´evet´ vermezsen, ´hayır´ yolundaki yol arkadaşlarına bir bak da o senin evlatlarına, torunlarına bundan sonra her kim gelirse gelsin hiç izah edemeyeceğin bir utanç vesilesi olur. Bunu çok açık ve net olarak söylüyorum. Hayır yolundan gidenler PKK´lı teröristler, hayır yolundan gidenler DEAŞ teröristleri, hayır yolundan gidenler bu ülkeye ihanet etmiş FETÖ teröristleridir. Hayır yolunda, onların o şer yolunda, onların o şer ittifakının yanında olmayız? dedi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
ANKET
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
06.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
Günün Karikatürü