USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

YOLCULUK BUGÜN

YOLCULUK BUGÜN

YOLCULUK BUGÜN
04-08-2021 07:00
Google News

YÜKSEL MENEKŞE

Demir Grup Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Gürcistan takımlarından Dinamo Batumi ile karşı karşıya gelecek.

Yarın akşam oynanacak olan maç için Yiğidolar, bugün Sivas Nuri Demirağ Havalimanından kalkacak olan özel uçakla Batum’a gidecek.

Batum Havalimanına inecek olan kırmızı-beyazlı takım daha sonra kamp yapacağı otele geçecek.

SON HAZIRLIK STADYUMDA

Teknik direktör Rıza Çalımbay ve kadrodan bir futbolcu maçın oynanacağı Batumi Arena’da bugün akşamüzeri basın toplantısı düzenleyecek. Toplantının ardından kırmızı-beyazlı takım Batumi Arena’da son idmanını yaparak Dinamo Batumi maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

KADRO MERAK KONUSU

Deneyimli teknik adamın Dinamo Batumi maç kafilesinde hangi futbolculara yer vereceği ise merakla bekleniyor. Takımda 7 oyuncunun sakat olması teknik heyetinin canını sıkarken, Rıza Çalımbay’ın genç futbolcuları da kadroya katacağı alınan bilgiler arasında.

AVANTAJLI DÖNMEK İSTİYOR

Dinamo Batumi ile zorlu bir maça çıkacak olan Demir Grup Sivasspor’da hedef mutlak galibiyet. Temsilcimiz, rakibini yenip rövanş maçı öncesi avantajlı konuma geçmek ve ülke puanına katkı sağlamak istiyor.

MAÇ SONRASI DÖNECEK

Kırmızı-beyazlı takım yarın akşam oynayacağı maçın ardından özel uçakla geri Sivas’a dönecek. Yiğidolar izin yapmadan Dinamo Batumi ile yapacağı rövanş maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde star verecek.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
06.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü