USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Yusuf Ziya Yılmaz Sivas’ta Konuştu! “Milletimizin Takdiri Başımızın Üstündedir”

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde beklenen sonucu alamadıklarını belirterek, “Biz 31 Mart 2024 seçimlerinde beklediğimiz sonucu alamadık. Daha iyi bir sonucu düşünüyorduk ama milletimizin takdiri başımızın üstündedir" dedi

31-07-2024 12:40
SİVAS
Google News

Sultan ÖZKARAMAN/

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Sivas’a geldi.  AK Parti İl binasında basın mensupları ile bir araya gelen Yılmaz geride bıraktığımız yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Toplantıya, AK Parti Grup Başkanı ve Milletvekili Abdullah Güler, Milletvekilleri Hakan Aksu ve Rukiye Toy, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Semiha Ekinci, AK Parti İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, önceki dönem Belediye Başkanı Hilmi Bilgin de katıldı.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, “Her seçim süreci başta adaylık belirleme ile başlayan sonra aday adaylığı süreci içerisinde adaylıklar belirlendikten sonra yerel seçimde birde belediye meclis üyeliği adaylığı belirleme süreci, ittifak görüşmeleri gibi bu yerel seçim süreç itibari ile bizleri yoran, uğraştıran hata yapmamak üzere titizlenerek gayret ettiğimiz bir süreç oldu” dedi.

Yılmaz, “Biz 31 Mart 2024 seçimlerinde beklediğimiz sonucu alamadık. Daha iyi bir sonucu düşünüyorduk ama milletimizin takdiri başımızın üstündedir. O takdir de bizim onurumuzdur o takdir de bize önümüzdeki süreç için milletimizin sandık önünde bizlere ifade ettiği talimatları içerir ki o da bizim başımızın üstündedir. Siyasetimizin temel bakışının insanımızın bizden istediği üzerine kurulduğunu,  İnsanımızın istek ve talebinin bizim yol haritamız olduğunu gösteren bir ifade olduğu için cumhurbaşkanımızın sözüyle biz seçim sonucunu öper başımızın üzerine koyarız” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ’YE DÜNYANIN İHTİYACI VAR

Öte yandan güçlü bir Türkiye’nin AK Parti’ye ihtiyacı olduğunu dile getiren Yılmaz, “İyi bir Türkiye, güçlü bir Türkiye’ye dünyanın ihtiyacı var. Güçlü bir Türkiye’nin de AK Parti’ye ihtiyacı var ve dolayısıyla AK Parti’ye dünyanın ihtiyacı var. Etrafımızda olup biten olaylara baktığımızda sorumluluğumuzun büyük olduğunu görüyoruz. Bu milletin bizden beklentileri çok. Dünyanın başka bir ülkesinden siyasetimizi omuzlamak üzere siyasetimizin neferleri gelmeyecek bizleriz, sizlersiniz. Çaba içerisinde olalım gayret içerisinde olalım” diye konuştu.

 

 

 sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres           haberler ekspres son dakika  

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
09.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü