USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

ZORLU HAFTA SONA ERDİ

ZORLU HAFTA SONA ERDİ

ZORLU HAFTA  SONA ERDİ
02-03-2021 07:00
Google News

NURETTİN ÇUKURYURT

Haftanın kapanış mücadelesinde Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 mağlup ederken, Göztepe ise Kasımpaşa'yı 1-0 yendi.

Süper Lig'de evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 2-0 yenen Galatasaray, puanını 57'e çıkartarak liderliğini sürdürdü.

Evinde Yukatel Denizlispor'a 3-0 üstünlük kuran Beşiktaş ikinci, Fenerbahçe ise üçüncü sırada bulunuyor. Ligde 10 maç sonra mağlubiyetle sahadan ayrılan Trabzonspor, dördüncü sırada yer alıyor. Demir Grup Sivasspor ise deplasmanda Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kaldı.

16 GOL ATILDI

Süper Lig´de 27. haftanın perdesi kapanırken, toplamda 16 gol atıldı. 5 ev sahibi ekibinin kazandığı haftada 1 karşılaşma da deplasman takımının galibiyeti ile tamamlandı. 4 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş, Fatih Karagümrük, Atakaş Hatayspor, Galatasaray, Göztepe ve Fenerbahçe haftayı 3 puanla kapatan takımlar oldu.

YİĞİDO 1 PUANI KAPTI

Süper Lig’de 27. haftada Çaykur Rizespor’a konuk olan Demir Grup Sivasspor, mücadeleden 0-0 beraberlikle ayrıldı. Sivasspor’da Erdoğan Yeşilyurt, 32. dakikada kırmızı kart gördü. Kırmızı-beyazlılar bu sonuçla ligde puanını 32’ye yükseltti.

28. HAFTADA RAKİP HATAY

Demir Grup Sivasspor, Süper Lig´in 28. haftasında sahasında maç oynayacak. Yiğidolar, ligin güçlü takımlarından Atakaş Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumunda 3 Mart Çarşamba günü oynanacak olan maç saat 16.00’da başlayacak.

KARTALIN ZİRVE TAKİBİ

Ligdeki BAY haftasını tamamlayan Beşiktaş, sahasında Yukatel Denizlispor’u 3-0 mağlup ederek puanını 54’e yükseltti ve zirve takibini sürdürdü. Bu sonuçla, Sergen Yalçın’ın öğrencileri üst üste 3. maçından galibiyetle ayrıldı. Beşiktaş’ın, Yukatel Denizlispor’u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada Vincent Aboubakar ve Cyle Larin birer gole imza attı. Her iki futbolcu da ligdeki gol sayısını 13’e yükseltti.,

BAŞAKŞEHİR PUANI HATIRLADI

Medipol Başakşehir’de Okan Buruk ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçen Aykut Kocaman, turuncu-lacivertlilerle ilk puanını Antalyaspor ile golsüz berabere kalarak aldı. “Boz Baykuşlar”, Kocaman yönetiminde çıktığı 5 maçta sahadan 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle ayrıldı.

CİMBOM’UN SERİSİ 8 MAÇA ÇIKTI

Galatasaray, sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u Mısırlı futbolcusu Mustafa Muhammed’in golleriyle 2-0 mağlup etti. Fatih Terim’in öğrencileri, BB Erzurumspor maçından da 3 puanla ayrılmayı başardı ve ligde üst üste 8. galibiyetine ulaştı.

10. DEPLASMAN GALİBİYETİ

Fenerbahçe, haftanın dev mücadelesinde Trabzonspor’u 1-0 mağlup etti. Bu sezon çıktığı 13. deplasman maçından 10. galibiyetini elde eden ve dış sahada 32 puan toplayan sarı-lacivertliler bu alanda zirvedeki yerini korudu.

GOL KRALLIĞI

18 gol: Aaron Boupendza – Hatayspor

13 gol: Vincent Aboubakar – Beşiktaş

13 gol: Cyle Larin – Beşiktaş

11 gol: Alexandru Maxim – Gaziantep FK

10 gol: Adem Büyük – Yeni Malatyaspor

10 gol: Mame Diouf – Hatayspor

10 gol: Anastasios Bakasetas – Trabzonspor

9 gol: Mbaye Diagne – Galatasaray

9 gol: Hugo Rodallega – Denizlispor

8 gol: Max Gradel – Sivasspor

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü