Yaşam

?KOMBİNE TAM KAPASİTE ÇALIŞMALI?

?KOMBİNE TAM KAPASİTE ÇALIŞMALI?

?KOMBİNE TAM KAPASİTE ÇALIŞMALI?
12-11-2016 16:10

Bakan Çelik ile Yılmaz’ı Sivas’ta ağırlamaktan onur duyduklarını belirten Çetindağ, “Her iki bakanımıza teşekkür ediyoruz. Et ve Süt Kurumu’nun Sivas’a ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

İl ve ülke ekonomisi açısından önem arz eden yeni tesis ile ilgili görüşlerini aktaran Sivas Ziraat Odası Başkanı Çetindağ, modern tesisin en kısa zamanda tam kapasiteli çalışması gerektiğini belirtti.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in açıklamalarına da değinen Çetindağ, “Damızlık üretim tesisi daha önceden açıklanmıştı Sivas’ın olmadığı bir liste olarak. Biz buna kamuoyu yaratılarak başta Ziraat Odası olmak üzere sivil toplum örgütleri olarak berabere ortaklaşa hareket ederek damızlık düve merkezini Sivas’ın da 25 ilden bir tanesine olmasını talep etmiştik. Bu da oldu. Buradan başta Tarım bakanımıza, milli eğitim bakanımıza, milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Sivas’ımıza damızlık düve merkezi kazandırılmış oldu. Bundan dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ/
 


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER