Gündem

SUŞEHRİ`NDE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

SUŞEHRİ`NDE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

SUŞEHRİ`NDE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
23-12-2016 11:23

 

Suşehri ilçesi Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, Köy, Mahalle Muhtarları ve sivil toplum örgütü başkanlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Uzunoğlu, Suşehri ve Köyleri için gereken tüm hizmetleri el birliğiyle yapacaklarını söyledi.

Köylerde birlik ve beraberlik istediğini belirten Uzunoğlu, "Ülke genelinde bir çok hibe programları yer almaktadır. Bu programlardan yaralanmak için köylerimizin birlik ve dernek kurmalarını bir çatı altında hareket etmelerini istiyoruz." dedi.

Köylerin, sorunlarını yerinde göreceklerini ifade eden Uzunoğlu, şunları kaydetti:

"Sorunlar olabilir. Tabii ki sorunların üstesinden geleceğiz. El birliği içerisinde sorunları da çözeceğiz. Biz bir olursak başarılı oluruz. Özellikle köylerimizin alt yapı sorunlarının biran önce tamamlanmasını istiyoruz. Bizler buraya hizmet etmeye geldik. İnşallah el birliğiyle güzel hizmetler yapacağız. Bunu da hep birlikte başaracağız. Bizlerde ilçe kaymakamlığı olarak sizlere rehberlik etmeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum." (AA)


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER