Yaşam

ALİBABA`DA Kİ ÇARESİZLİĞE YARDIM ELİ

ALİBABA`DA Kİ ÇARESİZLİĞE YARDIM ELİ

ALİBABA`DA Kİ ÇARESİZLİĞE YARDIM ELİ
27-12-2016 10:15

Aileyi ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Aykut, “Kötü günler geride kalacak, devletimiz yanınızdadır” dedi

Erhan CEYLAN/

Alibaba Mahallesi 63’üncü sokakta bulunan evlerinde tüpten sızan gaz nedeniyle meydana gelen patlamanın ardından eşyalarının bir kısmı yanan, büyük bölümü de kullanılmaz hale gelen Bekir Duman ve ailesine, devletin 5 bin liralık yardım yapacağı öğrenildi.

Gazetemizde yer alan “Alibaba’da çaresizlik” başlıklı haberimiz üzerine evde incelemelerde bulunan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Aykut, Duman ailesine geçmiş olsun dileğinde bulunarak ‘Yalnız değilsiniz, devletimiz yanınızda’ dedi.

İnşaatlarda çalışarak geçimini sürdüren ve kısa bir süre önce emeklilik hakkı kazandığı ortaya çıkan Duman’a devletin yanı sıra Alibaba bölgesinde müteahhitlik yapan bir firma sahibi de destek verdi.

Patlama nedeniyle evde oluşan hasarın giderilmesi için inşaat malzemesi gönderen firma, Duman ailesinin yardım çığlığına kayıtsız kalmadı. Yaklaşık bir haftadır komşularının evinde ikamet eden Duman ailesi, yapılan yardımlar için teşekkür etti.

 

 


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER