Yaşam

CAFELER SOKAKTA 3 BİN KİŞİYE İFTAR

CAFELER SOKAKTA 3 BİN KİŞİYE İFTAR

   CAFELER SOKAKTA  3 BİN KİŞİYE İFTAR
06-06-2017 07:49

 

Gökhan KARA

Cafeler sokağında önceki gün yaklaşık 3 bin kişiye iftar verildi.

Belediye Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karaman, siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileriyle, vatandaşların katıldığı iftarda, çoğunluğu birbirini tanımayan vatandaşların aynı sofrayı paylaşarak oruçlarını açtıkları gözlendi.

İftar öncesinde masalarını dolaşarak tüm katılımcılarla tokalaşan Başkan Aydın,  iftarla ilgili olarak, ?Cafeler Sokağında düzenlenen bu program ile gerçekten çok güzel bir ortam oluşmuş. Burayı trafiğe kapattık ve düzenledik. Gerçekten bende yeni halini şuan görüyorum. Buradaki vatandaş ve esnafımıza yeni yüzüyle Kongre Sokak hayırlı olsun. İnşallah Sivasımız daha güzel olur. Biz yolumuza, hizmetimizle devam edeceğiz? dedi.

Ramazanın paylaşmak olduğunu söyleyen, iftar düzenleyicilerinden Burak Kiriş ise, ?Belediye´nin araç trafiğine kapattığı Cafeler Sokağı´nda ilk kez 3 bin kişilik bir iftar düzenledik. Ana sponsor olarak ben arkadaşlarım üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirdiğimizi sanıyorum. İnşallah katılanlar memnun kalmıştır. Çok güzel bir organizasyon oldu. Ramazan paylaşmak demektir.? diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER