Gündem

KAMYONCULARIN BAŞKANI ÖMER YILDIZ OLDU

KAMYONCULARIN BAŞKANI ÖMER YILDIZ OLDU

   KAMYONCULARIN BAŞKANI  ÖMER YILDIZ OLDU
27-02-2018 07:32

Gökhan KARA /

            Şoförler Derneği´ne aday olan ancak kazanamayan Ömer Yıldız, Kamyoncuların kuruluşu durumundaki Gardaylar Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi seçimlerinde zafere ulaştı ve başkanlık koltuğuna oturdu.

            Esnaf Dernekleri Birliği salonunda önceki gün yapılan Kamyoncular Kooperatifi Genel Kurulu, saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı. Divan teşekkülünün ardından konuşan Başkan Sefer Erdönmez, görevde bulundukları süre içerisinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, ?İmkanlarımız ölçüsünde üyelerimize hizmet etmeye çalıştık. Tekrar aday değilim? dedi.

            Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyet raporları ile gelir ve gider tablolarının ibra edildiği kongrede daha sonra iki liste halinde geçilen seçimlerde, Ömer Yıldız ve Süleyman Kuruçay başkanlığındaki listeler yarıştı.

            Seçimlerden sonra yapılan tasnifte Kamyoncular Kooperatifi başkanlığını 62 oy alan Ömer Yıldız´ın listesi kazandı. Diğer aday Süleyman Kuruçay´a ise 47 oy verildiği görüldü.

            Kamyoncuların yeni Başkanı Yıldız, kamyoncu esnafına en iyi hizmeti vermek için çalışacaklarını belirtti. Yıldız´ın yönetim kurulu üyelikleri Ali Çiftçi, Selman Kalender, Sadettin Güller, Fatih Gökçınar, Halil Eken ve Ahmet Yıldız, denetim Kurulu  ise Aytaç Kangal, Sefer Gökkaya ve Yalçın Özer´den oluştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER