Gündem

?KAPASİTEMİZİ ARTIRIYORUZ?

?KAPASİTEMİZİ ARTIRIYORUZ?

   ?KAPASİTEMİZİ   ARTIRIYORUZ?
11-03-2017 08:44

NURETTİN ÇUKURYURT /

SESOB´u ziyaret eden ESTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Timuçin, istihdamla birlikte kapasite artırdıklarını, Medikal sektörüne girmeyi amaçladıklarını söyledi.

Sivas´ın en eski ve önemli sanayi kuruluşlarının başında gelen ve kısa adı ESTAŞ olan Eksintirik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tiluçin, 1977´de faaliyete geçen fabrikanın, hem ihricatı hemde 750 kişilik istihdamı ile şehrin en önemli özel teşebbüsü olduğunu belirterek, 42 ülkeye eksintirik ve kim milleri ihraç ettiklerini, 750 kişilik istihdam rakamını da, son günlerde 130 kişi artırarak 880´e yükselttiklerini ifade etti.

Beraberinde Genel Müdür Osman Mavuş olduğu halde Esnaf Dernekleri Birliği´ni ziyaret eden Estaş´ın, Sivas için çok önemli bir tesis olduğunu belirten SESOB Başkanı Beşir Köksal ise, ESTAŞ´ın Sivas ekonomisine olduğu gibi esnaf ve sanatkara da dolaylı olarak önemli katkı sağladığının bilincinde olduklarını 

ÇOK ÖNEMLİDİR

Sivas´ın gelişmesi ve kalkınması için bu tür kuruluşların çok önemli olduğunu da ifade eden Başkan Köksal, ?Estaş fabrikamız gibi yeni fabrikalar açıların açılması ile Sivas daha da kalkınacaktır. Fabrikanın üretim kapasitesini artırması ve istihdama destek vermesi esnafımıza da yansıyacaktır. Bizleri ziyaret eden fabrikamızın değerli yönetim kurulu başkanı İsmail Timuçin ve Genel Müdür Osman Mavuş´a teşekkür ediyor, başarılırı çalışmalarının devamını diliyorum? dedi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER