Sağlık

SAĞLIKLI TOPLUM İÇİN ?HAREKET ET´ ÇAĞRISI

SAĞLIKLI TOPLUM İÇİN ?HAREKET ET´ ÇAĞRISI

SAĞLIKLI TOPLUM İÇİN  ?HAREKET ET´ ÇAĞRISI
15-05-2017 07:48

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan İl Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Levent Sağlam, son yıllarda obezite hastalığının hızla arttığını belirterek, sağlıklı bir toplum için ?hareket et´ çağrısında bulundu.

Gökhan KARA/

Sağlık için Hareket Et Günü, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ilimizde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Atatürk Kongre ve Etnografya Müze bahçesinde stant açarak, Sivaslıları sağlıklı yaşamaya davet eden İl Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Levent Sağlam, son yıllarda obezite hastalığının hızla arttığına dikkat çekti.

Oluşturulan stantta Aerobik, Bisiklet, Plates, Zumba ve Masa Tenisi gibi faaliyetlerin de yapıldığını söyleyen Sağlam,?Burada ?Sağlık için Hareket Et´ münasebetiyle bir dizi etkinlikler gerçekleştirmek için bulunuyoruz. Aynı anda masa tenisi, bisiklet, step, plates ve aerobik gibi etkinlikler yapıyoruz. Şehrin en kalabalık caddesinde yapıyoruz ki vatandaşlarımız bu etkinlikleri görsün ve onlara bir mesaj vermiş olalım. Amacımız burada sadece farkındalık oluşturarak vatandaşımızı harekete teşvik etmektir? diye konuştu.

Vatandaşa çeşitli ikramlarda da bulunulan program, katılımcıların masa tenisi, bisiklet, step, plates ve aerobik gibi etkinlikleriyle devam etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER