Gündem

10 BİN KİŞİLİK YURT AĞUSTOS´TA BİTECEK

10 BİN KİŞİLİK YURT AĞUSTOS´TA BİTECEK

10 BİN KİŞİLİK YURT AĞUSTOS´TA BİTECEK
02-04-2018 07:34

Nurettin ÇUKURYURT

Vali Davut Gül, Üniversite kampüsü içerisinde yapımı hızla devam eden 10 bin kişilik Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu´nda incelemelerde bulundu, ?İnşallah Ağustos ayında tamamlayarak hizmete açacağız? dedi.

Hafta sonu incelemeleri kapsamında, AK Parti Milletvekili Habip Soluk ve Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız ile birlikte blokları yükselmeye başlayan 10 bin kişilik yurt inşaatına giderek incelemelerde bulunan ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgiler alan Vali Gül, işçilerle birlikte öğlen yemeği yedi, ?Türkiye´nin tek seferde yapılan en büyük yurt projesi olacak. İnşallah 8.ay sonunda bitirerek, öğrencilerimizin hizmetine sunacağız? dedi.

Milletvekili Habip Soluk ise, projede yurtların arasında otopark ve spor salonlarının olduğunu ancak Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Âlim Yıldız´ın ilave verdiği bir alanla spor salonlarını ve otoparkları dışarıya çıkartacaklarını belirterek, "Dolayısı ile yurtlar arası daha ferah hale gelecek. Rektörümüze ve ekibine teşekkür ediyorum."dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER