Gündem

10 OCAK BULUŞMASI

10 OCAK BULUŞMASI

10 OCAK BULUŞMASI
12-01-2018 07:56

Beste KURT

Önceki gün Abdiağa Konağı´nda bir araya gelen gazeteciler şehrin sorunları ve çözümleri hakkında istişare yaptı. Hafik Kaymakam Vekili Ömer Sait Karataş ve SİVGEP Başkanı Taha Buğra Arslan´ında katıldığı programda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı.

?Basın olmazsa olmazımızdır?diyen Kent Konseyi Başkanı Serdar İnce, ?Tüm emektar basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutluyorum. Sizler sayesinde şehrin sorunları sıkıntıları aktarılıyor ama sizin sıkıntılarınızı aktarabileceğiniz bir ortam olmadığını düşünerek Sivas Kent Konseyine bir basın meclisi kurduk. Bu meclisin ilk amacı sorunların bizim tarafımızından dile getirilmesi ikinci amacı ise sizin basın olarak birçok yerde gördüğünüz eksikliklerin aktarılmasıdır. Güzel işler yapacağımızı düşünüyorum. Basın Meclisi birçok ilde olmayan bir Çalışma Grubudur ama sizin ağırlığınız daha farklıdır, bunu şehrimiz için pozitif yönde kullanacağımızı düşünüyorum.?dedi.

Hafik Kaymakam Vekili Ömer Sait Karataş ise, ?Başta Şehit İsmail Güneş olmak üzere tüm şehit gazetecilerimizin ve sizlerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutluyorum. Aynı zamanda 10 Ocak tarihi İdareciler Günü, sizlerle tanışmak istedik. Bizde Sivas için elimizden gelen neyse yapmaya çalışacağız.?dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER