Gündem

15 Temmuz’u Unutturmayacağız

Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Dernek Başkanı Fatih Deveci, 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız. Demokrasiye, vatanımıza ve bayrağımıza olan bağlılığımızı bir kez daha haykırıyor, bu uğurda can veren tüm kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz.” dedi.

15 Temmuz’u Unutturmayacağız
15-07-2024 14:04
SİVAS

Sultan ÖZKARAMAN

15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Günü dolayısıyla Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Dernek Başkanı Fatih Deveci, mesaj yayımladı.

15 Temmuz; vatanın bölünmez bütünlüğünün, milletin azim ve kararlılığının, milli birlik ve beraberliğin tüm dünyaya bir kez daha gösterildiği tarihi bir gün olduğunu belirten Deveci, “15 Temmuz 2016 gecesi, FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen bu hain darbe girişimi, milletimizin sarsılmaz iradesi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bertaraf edilmiştir. Cumhurbaşkanımızın kararlılığı ve milletimizin cesareti sayesinde bu hain girişim başarısız kılınmıştır. Milletimizin gösterdiği kahramanlık, birlik ve beraberlik ruhu, bu toprakların ne kadar güçlü ve vazgeçilmez olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Demokrasiye, hukukun üstünlüğüne ve milli iradeye sahip çıkan aziz milletimiz, geleceğimize umut ve güvenle bakmamız için en büyük teminatımızdır. 15 Temmuz'un yıl dönümünde, bizlere istiklalimizi ve istikbalimizi sağlayan Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşları başta olmak üzere, bu toprakları vatan yapan tüm aziz şehitlerimizi bir kez daha sonsuz minnet, şükran, rahmet ve saygıyla yâd ediyorum. Kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyor, sağlıklı uzun ömürler diliyorum. 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız. Demokrasiye, vatanımıza ve bayrağımıza olan bağlılığımızı bir kez daha haykırıyor, bu uğurda can veren tüm kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz. Şehit ve gazilerimizin emanetine sahip çıkmak, ülkemizin birlik ve beraberliğini korumak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Allah, bir daha bu millete 15 Temmuz gibi kara geceler yaşatmasın.”dedi.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER