Gündem

2 KOLTUĞA JET ATAMA

2 KOLTUĞA JET ATAMA

2 KOLTUĞA JET ATAMA
30-09-2017 07:58

Gökhan KARA /

Cumhuriyet Üniversitesi´nde önceki gün gerçekleşen istifa nedeniyle boşalan iki koltuğa dün jet hızıyla atama yapıldı.

Bir yıl önce göreve başlayan Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, yeni ekibinde yer alan, ancak ani bir kararla istifa eden Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çimen´in yerine, daha önce Bozok Üniversitesi´nde dekan yardımcılığı da yapan ve Sivaslı olan Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Hilmi Ataseven´i tercih ederken, geçtiğimiz ay yönetiminde de değişiklikler yapılan Vakfın Genel Sekreterliği koltuğuna da, Edebiyat Fakültesi okutmanı Mahmut İnat´ı getirdi.

AÇIKLAMA YOK !

Çeşitli söylentilerin yayıldığı istifalarla ilgili dün, hem istifa edenler, hem de üniversite Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız herhangi bir açıklama yapmadı. İstifa eden isimlerle, bizzat veya telefonla irtibat kurulamadığından detaylı bilgi alınamadı.

YENİ BEKLENTİ

Rektör Yardımcılarından birisinin daha istifa edeceği söylentileri bulunan Cumhuriyet Üniversitesi´nde,  vakıf yönetiminde de değişikliğe gidileceği öne sürülüyor.

HİLMİ ATASEVEN KİMDİR?

1968 yılında Sivas´ta doğan Hilmi Ataseven ilk, orta ve lise eğitiminin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Ankara´da Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesinde Gastroentoloji  uzmanlığı alan Ataseven,   2011 yılında doçent oldu. Malatya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri de olarak ta görev yapan Ataseven son atamayla Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevine getirildi. Yozgat Bozok Üniversitesi´nden kısa süre önce Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesine geçen Ataseven evli ve 3 çocuk babası.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER